بسته اخبار سیاسی ۲۷ اردیبهشت

رابطه ایران و عربستان/یک قتل/مظلومیت غزه/آخرین اخبار انتخابات

قتل بابک خرمدین/ ادامه ارزیابی‌ها در پی جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین/ انتخابات ۱۴۰۰/ نشست خبری سخنگوی وزارت خارجه از موضوعات و اخبار پربازدید امروز سرویس سیاسی ایسنا بود که جزییات آن در ادامه می آید.

به گزارش ایسنا، خبر به قتل رسیدن بابک خرمدین، کارگردان سینما در صدر اخبار پربازدید سرویس حقوقی تحریریه سیاسی ایسنا قرار گرفت. جسد این شخص روز گذشته در اکباتان پیدا شده و در تحقیقات به عمل آمده پدر و مادر این کارگردان دستگیر شدند و به قتل اعتراف کردند. طبق اقرار، پدر این کارگردان با او اختلاف داشته و ابتدا او را بیهوش و بعد جسد را با چاقو تکه تکه کرده است.

خبرهای و تحلیل های مربوط به جنایات اخیر رژیم صهیونیستی در فلسطین، امروز هم از موضوعات پرخبر و پرمخاطب بود.

در همین رابطه عماد آبشناس،‌ عضو کمیسیون سیاسی جمعیت دفاع از فلسطین، یکی از دلایل درگیری های اخیر میان رژیم صهیونیستی و فلسطینیان را مسائل داخلی اسرائیل عنوان و خاطرنشان کرد: اسرائیل در شرایط خیلی بدی است و نتانیاهو تصور نمی کرد فلسطینی ها چنین قدرت واکنشی داشته و بتوانند به این شکل پاسخ دهند.

صباح زنگنه،‌ کارشناس مسایل بین‌الملل هم  با تاکید بر این که شکست‌های نتانیاهو زمینه‌ساز درگیری‌ها در سرزمین‌های اشغالی و حمله به فلسطینیان شده است، اظهار کرد: نتانیاهو همواره برای خارج کردن خود از فضای بسته سیاسی که اکنون هم در این شرایط است، به ایجاد تنش و درگیری سیاسی اجتماعی پرداخته و تحولات در نوار غزه بی‌ ارتباط به شرایط سیاسی حاکم بر این منطقه نیست.

در جلسه شورای امنیت سازمان ملل نیز که برای بررسی آخرین تحولات فلسطین برگزار شد، مجید تخت روانچی، نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد، دفاع در برابر ظلم و تجاوز را حق مسلم فلسطینی‌ها دانست و گفت: سکوت مرگبار و انفعال مطلق و توجیه‌ناپذیر شورای امنیت، رژیم اسرائیل را به طور جدی جسور کرده است تا با وحشیگری تمام‌تر، جنایات بیشتری مرتکب شود.

دیگر اخبار مرتبط را می‌توانید در لینک‌های زیر بخوانید.

در شور و شوق انتخابات، فلسطین را نباید فراموش کرد

ولایتی در گفت‌وگو با هنیه: ان‌شاءالله به زودی پیروزی به دست خواهد آمد 

حمایت اصحاب رسانه ایران از فلسطین هیچ‌گاه از یاد نمی‌رود

***

از دیگر خبرهای پربازدیدها امروز انتخاباتی‌و تاکید یک داوطلب کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ مبنی بر پایان یافتن دوران چپ و راست در فضای سیاسی کشور بود.

سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه ما نیاز به دولت‌های ملی داریم که متعلق به کل ملت ایران باشند، افزود:‌ ما در دولت اول‌مان که دولت اعتماد است به دنبال احیای اعتماد عمومی هستیم. برنامه ما جلب اعتماد مردم به دولتمردان است که این کار با انجام درست وظایف میسر می‌شود.

همچنین احمد علیرضابیگی،‌ عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها درباره ضرورت پرهیز از پرداختن به مسائلی که منافع ملی را خدشه دار می کند، تاکید کرد: در فضای انتخابات قاضی مردم هستند و رفتار تمام نامزدها را در این ایام ارزیابی می کنند. قطعا کاندیدایی که حرفی برای گفتن ندارد سعی می کند با نفی دیگری و تخریب آن از ارائه برنامه فرار کند.

درهمین موضوع جهانبخش خانجانی نیز  تاکید کرد که چه جریان اصلاح طلب و چه اصولگرا باید امید را به این مردم برگردانند؛ چراکه این مردم هستند که آینده کشور را تعیین می کنند.

این فعال سیاسی ادامه داد: متاسفانه سال هاست مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم را اذییت می کند و کشور را دچار بحران کرده است. برای حل این مشکل باید همه جریانات سیاسی ،حاکمیت و دولت کمک کنند تا انتخاباتی پر شور و با مشارکت بالا ایجاد شود.

یک کارشناس مسائل حقوقی هم با اشاره به مصوبه اخیر شورای نگهبان درباره شرایط نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری گفت: درست است که انتخابات و احراز صلاحیت نامزدها نیاز به اصلاح و تغییراتی دارد ولی هرگونه تغییری باید از کانال‌های قانونی و با رعایت حدود صلاحیت‌ها انجام گیرد تا قانونی بوده و قابلیت اجرا داشته باشد.

خبرهای دیگر با محوریت انتخابات را در لینک‌های زیر دنبال کنید.

تکذیب رد صلاحیت برخی اشخاص از سوی شورای سخنگوی نگهبان

بیانیه انتخاباتی رسول منتجب نیا

شان جایگاه ریاست جمهوری حفظ شود

دولت آینده همه تلاشش را بر رفع تحریم‌ها بگذارد

هیچ مسئول سطح بالایی بدون نظر مردم بر مسند مدیریت تکیه نزده است

هر کس منافع ملی کشورش را فدای اهداف سیاسی کند بازنده است

رییس ستاد انتخابات جهانگیری نیستم

توصیه‌ای به پخش صوت و تصویرم ندارم

***

توضیحات رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور درباره خرید و فروش خودرو و ثبت رسمی آن از خبرهای مورد توجه مخاطبان بود.

ذبیح الله خداییان با تاکید بر اینکه نقل و انتقال خودرو باید در دفاتر اسناد رسمی صورت گیرد، گفت: برگ سبزی که در نیروی انتظامی صادر می‌شود سند عادی است نه رسمی.  در قانون مشخص شده که قبل از صدور سند رسمی (خودرو) باید از نیروی انتظامی برای تعویض پلاک و تسویه جرایم و اصالت خودرو استعلاماتی انجام و بعد سند رسمی در دفاتر اسناد رسمی تنظیم شود، ولی برخی گفتند که دیوان عدالت اداری این قانون را نسخ کرده است در حالی که دیوان عدالت اداری صلاحیت نسخ قانون را ندارد.

نشست خبری این هفته سخنگوی وزارت خارجه و توضیحات سعید خطیب زاده به سوالات خبرنگاران رسانه های داخلی و خارجی هم از دیگر اخبار پرمخاطب بود.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه به تازگی میدل ایست گزارشی درباره روند مذاکرات ایران و عربستان منتشر کرده و در این گزارش اعلام کرده که ایران از ریاض خواسته که به تهران در راستای دور زدن تحریم ها و فروش نفت کمک کند، تصریح کرد: گفت‌وگوهای ما با عربستان در ارتباط با موضوعات دوجانبه، منطقه ای و بین المللی است و این مذاکرات در ارتباط با این مسائل پیگیری می شود و این خبرسازی ها صحت ندارد.

این دیپلمات ارشد کشورمان همچنین در جواب سوال دیگری مبنی بر اینکه برخی از کانال های خبری مدعی شده اند که همسر آقای ظریف ممنوع الخروج شده است، گفت: در فضای مجازی روزها ده ها و صدها خبر از این دست منتشر می شود. همسر آقای ظریف ایشان را در سفر به سوریه و ادامه سفر ایشان همراهی کرده اند و این شایعات ارزش پرداختن ندارند.

روزنامه آلمانی فرانکفورتر آلگماینه هم در گزارشی به بررسی تاثیر لغو سفر محمدجواد ظریف به اتریش بر مذاکرات وین به دلیل برافراشته شدن پرچم رژیم صهیونیستی روی بنای وزارت امور خارجه و مقر نخست وزیری وین پرداخت.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۵:۱۹
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1400022719267
  • خبرنگار : 71381

برچسب‌ها