احمد فعلهگری در جمع خبرنگاران، علمک را دارای اهمیت ویژهای دانست و اظهار کرد: علمک نقطه اتصال مشترکین با شرکت گاز استان کردستان است و از این محل است که گازطبیعی در داخل منازل مسکونی، واحدهای عمومی و تجاری و مراکز صنعتی جریان پیدا میکند.
وی از اقدامات گسترده شرکت گاز استان کردستان در خصوص افزایش تعداد انشعابات در سطح استان خبر داد و افزود: اگر گسترش شبکه های گازرسانی همراه با نصب همزمان علمک نباشد متقاضیان موفق نخواهند شد که از این منبع خدادادی انرژی اسفاده نمایند و با در نظر گرفتنی این موضوع اهمیت انشعاب در فرآیند اشتراک پذیری مشخص و معلوم می گردد.
مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان عنوان کرد: برای بهرهمندی مشترکین عزیز و نجیب استان کردستان تاکنون ۲۷۲ هزار و ۶۳۷ علمک در سطح شهرها و روستاهای استان نصب گردیده است.
فعلهگری ادامه داد: از جمع انشعابات نصب شده در سطح استان کردستان تعداد ۱۴۸ هزار و ۴۱۲ مورد در سطح شهرها و تعداد ۱۲۳ هزار و ۳۵۶ مورد در سطح روستاها و تعداد ۸۶۹ مورد برای واحدهای صنعتی نصب گردیده است.
مدیر عامل شرکت گاز استان کردستان در پایان به نصب ۱۸ هزار و ۷۶۰ علمک در دو سال اخیر خبر داد.
انتهای پیام