افزایش قیمت جهانی آهن و جنگ برای تامین مواد اولیه

از دیرباز فراهم کردن مواد اولیه و تامین مایحتاج تولید در هر کشور جزو وظایف مهم دولت ها بوده است.

به گزارش ایسنا بنابر اعلام پرشین ایرون، فولاد  یا پولاد آلیاژی از آهن است که بین ۰٫۰۰۲ تا ۲٫۱ درصد وزن آن کربن است. خواص فولاد بسته به میزان کربن موجود و فرایند ذوب دارای تفاوت های و خواص مختلف است. استفاده از فولاد به دلیل استحکام کشش نهایی زیاد و قیمت نسبتاً پایین آن در ساخت صنایع مختلفی از قبیل ساختمان سازی، سازه‌های زیرساختی، ابزارها، کشتی‌ها، قطارها، خودروها، ماشین آلات، تجهیزات و سلاح‌های نظامی کاربرد گسترده دارد.

کره زمین اولین عامل گرانی آهن در جهان!

با پیشرفت تجهیزات تولید فولاد روند تولید آهن و محصولاتی چون ورق آهن ٫ لوله و پروفیل با روندی ساده تر و سریع تر از گذشته پیش می رود . اما مواد اولیه تولید فولاد به دلیل مقدار مشخص روز به روز با ارزش‌تر شده و قیمت سنگ آهن دست خوش تغییراتی شده است. از طرفی این سرعت در تولید فولاد آثار مخربی بر طبیعت و تاثیرات جبران ناپذیری برای محیط زیست در کره زمین در بردارد . از همین رو دولت ها با گران‌تر کردن آهن در جهت کنترل تولید و مصرف این عنصر گرانبها و راهبردی قدم برداشته اند .

چین یکی از بزرگترین تولید کنندگان فولاد و انواع لوله پروفیل است که در سال اخیر تصمیم به کاهش تولید کشور  آهن و جلوگیری از استفاده بی رویه از منابع طبیعی خود گرفته است که همین امر مهمترین عامل گرانی آهن - ورق - لوله و پروفیل و دیگر مقاطع فولادی در جهان شده است.

شروع جنگ پنهان برای تامین مواد اولیه

با گران شدن قیمت جهانی و تاثیرات مخرب تولید فولاد در محیط زیست ٫ کشورها با کنترل تولید به تمرکز بر واردات این محصول روی آورده‌اند. ایران با تولید حدود ۳۳ میلیون تن شمش فولاد در سال ۹۹ به یکی از تولید کنندگان و صادرکنندگان فولاد و مقاطع فولادی پر قدرت در منطقه تبدیل شده است. همسایگان ایران همیشه برای تامین مواد اولیه و واردات مایحتاج تولیدات فلز محور خود از دیرباز توجه ویژه ای به ایران داشته اند. خوب این معادله منطقی بنظر می‌رسد. کشور های اطراف ایران بدلیل عدم توانایی و زیر ساخت برای تولید فولاد مایحتاج خود را از خارج وارد می‌کنند.اما سوال اینجاست چرا کشورهای دارای تکنولوژی و زیر ساخت تولید آهن دست به واردات مقاطع فولادی از کشورهای دیگر مانند ایران روسیه می‌کنند؟!

این روند ادامه خواهد داشت و همچنان ایران یکی از بهترین گرینه ها برای صادرات آهن به کشورهای منطقه به شمار می‌رود.

صادرات لوله

انواع لوله‌های فلزی  با کاربردهای مختلف تولید می شود. صادرات لوله از ایران نیز با تاثیر از این تنوع درخواست کنندگان زیادی از کشورهای منطقه دارد. بازرگانی پرشین آیرون صادرکننده انواع لوله آهنی محصولات زیر را جهت صادرات تامین می نمایید.

            •           صادرات لوله سبک

لوله سبک یا لوله مبلی از ورق روغنی ( ورق سرد )  و  عموما با ضخامت ۷ دهم میل تا ۱/۵ میل تولید می شود.

صادرات لوله سبک بیشتر به کشورهایی می‌باشد که در آن‌ها کارخانه های تولید محصولات صنعتی یا مصرفی فلز محور رواج دارد.

ایران یکی از تولید کنندگان لوله سبک در منطقه که در حیطه بخش خصوصی می باشد بخش کوچکی از موارد مصرف لوله مبلی در منطقه را تامین می کند.

با توجه به ظرفیت تولید و صادرات لوله سبک بازار های صادراتی هنوز برای این محصول بکر مانده است.

            •           صادرات لوله سیاه

لوله سیاه یا لوله سنگین با روش های مختلف تولید می شود که کاربرد های گوناگونی نیز دارد.

این لوله ها از ورق گرم یا ورق سیاه تولید می شود که عموما از ضخامت ۲ میل جهت صادرات مهیا می شود.

صادرات پروفیل

پروفیل فلزی یا قوطی آهن پس از فرایند فرمینگ از لوله تولید می‌گردد. صادرات پروفیل مانند صادرات  لوله به دلیل تنوع در ضخامت و سایز مصرف و درخواست کنندگان زیادی در سرتاسر جهان دارد.

ایران به تبع صنایع مختلف که در چرخه صنعت خود ایجاد کرده جزو تولید کننده و صادرکننده لوله و صادرکننده پروفیل در منطقه می باشد.

بازرگانی پرشین آیرون صادرکننده انواع پروفیل آهنی محصولات زیر را جهت صادرات مهیا نموده است.

            •           صادرات پروفیل سبک

پروفیل سبک یا پروفیل مبلی از ورق روغنی تولید می‌گردد و به دلیل خواص فیزیکی و سطحی کاربرد زیادی در تولید محصولات دیگر دارد.

صادرات پروفیل نیز مانند دیگر مقاطع فولادی در ایران رونق بهتری نسبت صادرات لوله سبک دارد.

قوطی مبلی یا پروفیل مبلی عموما در ضخامت های ۷ دهم میل تا ضخامت ۱/۵ میلیمتر تولید می گردد.

            •           صادرات پروفیل سیاه

پروفیل سیاه یا پروفیل  سنگین با روش های مختلف تولید می شود که کاربرد های گوناگونی نیز دارد.

این لوله ها از ورق گرم یا ورق سیاه تولید می گردد که عموما از ضخامت ۲ میل جهت صادرات محیا می باشد.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • یکشنبه/ ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۲:۲۰
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1400022618140
  • خبرنگار : 30054