شرکت "اکسیوم اسپیس" ۴ فرد را به ایستگاه فضایی بین‌المللی می‌فرستد

ناسا و شرکت "اکسیوم اسپیس"(Axiom Space) برای ارسال اولین فضانوردان خصوصی به ایستگاه فضایی بین المللی با یکدیگر به توافق رسیده‌اند.

به گزارش ایسنا و به نقل از بیزینس اینسایدر، بنابر این توافق، چهار فضانورد در سال ۲۰۲۲ با فضاپیما کرو دراگون اسپیس ایکس به فضا خواهند رفت. این ماموریت می‌تواند اولین قدم اکسیوم در جهت ساخت ایستگاه فضایی اختصاصی خود باشد.

اولین ماموریت ایستگاه فضایی با مشارکت افرادی که فضانوردان حرفه‌ای نیستند در حال انجام است. ناسا و استارت‌آپ هوافضا اکسیوم اسپیس روز دوشنبه اعلام کردند که دستور پرتاب چهار نفر به ایستگاه فضایی بین‌المللی(ISS) از اوایل ژانویه ۲۰۲۲ را صادر کرده‌اند.

شرکت اکسیوم "مایکل لوپز-الگریا" معاون رئیس خود و فضانورد سابق ناسا را ​​برای فرماندهی خدمه انتخاب کرده است. هدف این ماموریت که(Axiom Mission ۱) یا(AX-۱) نام دارد فرستادن این افراد به مدار است. هر چهار نفر تقریباً ۵۵ میلیون دلار برای این کار پرداخت می‌کنند. ناسا هنوز در حال بررسی این افراد است و آنها باید قبل از تأیید ناسا مورد بررسی‌های پزشکی قرار گیرند.

نام اعضای ماموریت AX-۱ از چپ به راست بدین صورت است: فرمانده مایکل لوپز-الگریا، لری کانر خلبان ماموریت، مارک پاتی متخصص ماموریت و ایتان استیب متخصص ماموریت.

AX-۱ سوار بر موشک فالکون ۹ اسپیس ایکس از مرکز فضایی کندی ناسا در فلوریدا پرتاب می‌شود. خدمه این ماموریت هشت روز در ایستگاه فضایی بین‌المللی می‌مانند. اگر همه چیز طبق برنامه پیش رود، آنها اولین فضانوردان خصوصی که پا به آزمایشگاه مداری گذاشته‌اند، خواهند شد.

شرکت اکسیوم امیدوار است عملیات پرواز فضانوردان خصوصی به ایستگاه فضایی بین‌المللی را سالی دو بار انجام دهد و در نهایت نیز اکسیوم قصد دارد پایگاه مداری خود با نام AxStation را بسازد.

لوپز-الگریا در جلسه توجیهی گفت: هفته آینده خدمه ماموریت AX-۱ آموزش جدی را آغاز خواهند کرد که این شامل آموزش سانتریفیوژ برای شبیه‌سازی پرتاب و همچنین پرواز "سهموی" برای تقلید از گرانش صفر است. این تمارین شامل یادگیری نحوه اتصال کرو دراگون به ایستگاه فضایی، نحوه استفاده از سرویس بهداشتی درفضاپیما و ایستگاه فضایی بین‌المللی و نحوه خوابیدن در فضا است.

ناسا همچنین مبلغ ۱.۶۹ میلیون دلار به اکسیوم پرداخت می‌کند تا آنها نمونه‌های علمی را از ایستگاه فضایی بین‌المللی به زمین برگردانند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۳:۳۹
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 1400022114737
  • خبرنگار : 71607