محمدحسین بیننده در گفت و گو با ایسنا درباره شور و حال انتخاباتی در دانشگاههای کشور و دانشگاه اصفهان، اظهار کرد: کم و بیش شور و حال انتخاباتی در دانشگاه ها در حال شکل گیری است، اما اگر این فضا نسبت به سالهای قبل پرشور نیست به دلیل گنگ بون فضای سیاسی کشور و نامفهوم بودن جو سیاسی و انتخاباتی است که مقداری فضای دانشگاه را سرد کرده است.
وی افزود: نکته مهمی که باید بررسی کنیم این است که در جریان انتخابات سال ۱۳۹۶ یکسری از دانشجویان سیاست زده و مشغول سیاسی کاری شدند و خودشان را فدای برخی جریانها و احزاب سیاسی کردند و وقتی جریان حاکم بر کشور نتوانست پاسخگوی عملکرد خودش باشد و به نیازهای مردم جامه عمل بپوشاند، عملا بر این جریانات و افرادی که مشغول سیاسی کاری شدند تاثیر منفی گذاشت و مایه سردی آنها شد.
دبیر سیاسی انجمن اسلامی مستقل دانشگاه اصفهان، گفت: برای انتخابات پیش رو اقدامات مثبتی در دانشگاه های کشور و از جمله دانشگاه اصفهان در حال رخ دادن است و هم اکنون در حال ترتیب دادن سلسله نشستهای نخبگانی تشکلهای دانشجویی به منظور تحلیل کاندیداها، شعارها، صبغه (رنگ و مسلک) آنان و فعالیت هایی که تاکنون در کشور داشتهاند هستیم تا به بهترین شیوه به روشنگری در جامعه و افکار عمومی پرداخته باشیم.
مردم باید احساس کنند حرفشان شنیده میشود
بیننده تصریح کرد: در هشت سال گذشته دولتی داشته ایم که برخی از وعدههای آن عملی نشد. یکی از این شعارها این بود که هم باید چرخ سانتریفیوژ بچرخد و هم چرخ زندگی مردم در حال گردش باشد و یا شعار بخشیدن عزت به پاسپورت هر ایرانی از دیگر شعارهای این دولت بود، درحالی که بعد از هشت سال با صف مرغ و گوشت مواجه هستیم و کارخانه های زیادی نیز تعطیل شده اند.
وی افزود: این عوامل و محقق نشدن برخی شعارهای دولت سبب عدم اعتماد مردم شد. اگر یک دولت انقلابی، جوان و حزب اللهی سر کار بیاید که به فکر مردم و قشر دانشجو باشد مسلما بسیاری از مشکلات حل می شود.
دبیر سیاسی انجمن اسلامی مستقل دانشگاه اصفهان، خاطرنشان کرد: مشارکت وقتی بالا می رود که مردم احساس کنند حرفشان اثرگذار است و شنیده می شود. وقتی مردم بفهمند با هر رایی که می دهند موجب پیشرفت و آبادانی کشور می شوند و حرفشان شنیده می شود به طور حتم رای خواهند داد. پس باید با روشنگری و نشان دادن نقاط قوت انقلاب و پیشرفتهایی که در ۴۰ سال گذشته داشته ایم موجب ترغیب مردم به شرکت در انتخابات ۲۸ خرداد شویم.
کاندیداهای ریاست جمهوری شعار ندهند، عمل کنند
بیننده ادامه داد: کاندیداهای ریاست جمهوری شعار ندهند، عمل کنند. یکی از ناراحتی های مردم این است که تمام کاندیداها شعار دادهاند و عمل نکردهاند. بنابراین کاندیداها باید اقداماتی که داشته اند را توضیح دهند و سابقه عملکردی که داشته اند را جلوی مردم بگذارند تا با بصیرت و تفکری که دارند راه درست را انتخاب کنند.
وی گفت: شهید بهشتی گفتند «دانشجو موذن جامعه است که اگر خواب بماند نماز امت قضا میشود». معنای این سخن آن است که دانشجو باید زودتر از همه بیدار شود و با کنشگری اصولی مردم را هم بیدار کند. دانشجو چشم بصیر جامعه است و هر وقت دانشجویان از خواب بیدار شدند می توانیم امیدوار باشیم با اذانی که می گویند مردم را نیز از خواب بیدار کنند.
دبیر سیاسی انجمن اسلامی مستقل دانشگاه اصفهان افزود: رسانههای غربی به یک سیاه نمایی عجیبی درباره اوضاع ایران می پردازند و با کوچک ترین اتفاقی که در دورترین روستاهای کشور میافتد با فعالیت رسانه ای و دقتی که در کار رسانه ای دارند این مشکل کوچک را به بزرگترین مشکل ایران تبدیل می کنند. رسانه هایی که زمین بازی را خودشان تعیین می کنند و فضای مجازی دست آنان است و اثرگذاری بالایی هم دارند به سیاه نمایی می پردازند.
وی افزود: به همین دلیل دانشجویان و قشر نخبگانی باید در فضای مجازی به روشنگری و آگاه سازی مردم بپردازند و واقعیتها را تبیین کنند. بدون شک وضعیت کشور با انتخاب درستی که مردم در انتخابات ۱۴۰۰ دارند، بهتر میشود.
انتهای پیام