به گزارش ایسنا حجت الاسلام غلامرضا دهقان در شورای زکات خاش بیان کرد: پاکی و برکت دادن به مال و زندگی و گشایش کارها از آثار معنوی زکات بوده و عمل کسی که به خدا ایمان دارد و زکات پرداخت نمی کند، پذیرفته نمی شود، زیرا یک حکم بزرگ خداوند را در زندگی اش جاری نکرده است.
مولوی عبدالستار حسین زهی امام جمعه مسجد جامع حنفاء اهل سنت خاش هم بیان کرد: امر زکات در شرع مقدس اسلام به عنوان یک رکن اساسی در قرآن و فقه اسلامی مطرح بوده و در کنار نماز و روزه و حج و جهاد یک فریضه مهم محسوب می شود.
وی اظهار داشت: در شهرستان خاش افرادی هستند که اگر زکات خود را بپردازند در جامعه هیچ فقیری نمی ماند و تحول زندگی محرومان به وجود می آید.
صاحب گل صالحی فرماندار خاش هم گفت: فرهنگ سازی و ترویج فرهنگ پرداخت زکات باید در جامعه مهم تلقی شود زیرا در جامعه می بینیم و آنچه حق است زکات پرداخت نمی شود.
وی افزود: توزیع عادلانه ثروت و رفع نیازهای محرومان با پرداخت زکات میسر می شود.
محمود ایرندگانی مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) خاش هم با اشاره به اینکه سال گذشته یک میلیارد ریال زکات در این شهرستان جمع آوری شده است گفت: این رقم پرداخت زکات بسیار پایین بوده و در شان ثروتمندان این شهر نیست که در انجام این فریضه حق مطلب را ادا نمی کنند.
انتهای پیام