دستگیری دو عامل حفاری غیرمجاز در شهرستان مرند

فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان شرقی از دستگیری دو عامل حفاری غیرمجاز در شهرستان مرند خبر داد.

سرهنگ کاظم داداشی ضمن اعلام این خبر گفت: به دنبال گزارشات مردمی مبنی بر انجام حفاری غیرمجاز در اراضی روستای قاپلوق مرز بین شهرستان مرند و خوی، طی عملیاتی جامع نیروی یگان حفاظت شهرستان با شناسایی محل موردنظر و حضور در منطقه از ادامه حفاری جلوگیری کرد.

وی ادامه داد: طی این عملیات که با همکاری نیروی انتظامی انجام شد، دو عامل حفاری غیرمجاز در حین انجام عملیات دستگیر و ابزارآلات حفاری غیرمجاز کشف و ضبط شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان شرقی، داداشی خاطرنشان کرد: هم استانی‌های محترم می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف در حوزه میراث فرهنگی، مراتب را با تماس شماره ۰۹۶۶۲، مرکز پیام یگان حفاظت وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کشور، اطلاع دهند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۱:۴۳
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1400021811837
  • خبرنگار :