مجتبی شجاعی در گفت و گو با ایسنا افزود: برابر مصوبه کمیسیون آرد و نان شهرستان و با عنایت به نظریه شبکه بهداشت و درمان شهرستان، خبازیهایی که دارای دستگاه پخت نان بخارپز هستند، فقط تا پایان خردادماه فرصت دارند نسبت به تعویض دستگاه بخارپز به دستگاه مورد تایید بهداشت و صمت شهرستان اقدام نمایند در غیر اینصورت امتیاز خبازی لغو و به متقاضیانی که در نوبت و اولویت اعطای مجوز خبازی هستند و میتوانند نان با کیفیت تحویل مردم دهند اعطا میگردد.
وی بیان کرد: کیفیت نان دلگان پایین است و این قابل قبول نیست، آرد دولتی که با مشقت در شرایط کنونی و با زحمت فراوان تهیه و تحویل خبازی داده میشود، اگر تبدیل به نان با کیفیت و بهداشتی و برابر ذائقه شهروند نگردد، یقینا ضعف از خبازی و از نظارت هاست که آرد یارانه ای مطابق سرانه میگیرند و نام بی کیفیت تولید میکنند.
شجاعی اظهار داشت: خبازی های دلگان منبعد به صورت روزانه پایش، بازدید و ارزیابی محسوس، تیمی، و نامحسوس میشوند و با کوچکترین تخلف، برخورد قانونی از کسر سهمیه و جریمه نقدی تا ابطال مجوز پیش خواهیم رفت، همانگونه که اکنون ۳ خبازی در آستانه ابطال مجوز قرار دارند.
شجاعی ادامه داد:با پیگیری های صورت گرفته و توافق با یکی از بانکها برای کلیه خبازبهای شهری دلگان، تسهیلات ۱۰۰ میلیون تومانی قرض الحسنه با کارمزد ۶ درصد پیش بینی شده است و خبازان اگر میخواهند در این صنف در دلگان ادامه کار دهند، باید دارای دستگاه استاندارد و بهداشتی بوده و دستگاه خود را طبق نظر شورای آرد و نان شهرستان تعویض نمایند و هیچ دستگاه بخارپزی که عملا نان تولیدی آن طبق اعلام صریح بهداشت، برای سلامتی شهروندان ضرر دارد نباید در خباریهای دلگان وجود داشته باشد.
شجاعی گفت: از ماه جاری خبازی ها سطح بندی میشوند و شناسنامه کاری برای آنها تشکیل میگردد.
انتهای پیام