دکتر نوید دانایی ۱۳ اردیبهشت در دیدار با استاندار سمنان با بیان اینکه ۱۵ ماه است که درگیر ویروس کرونا هستیم و در بخش های مختلف درمانی، بهداشتی و خدماتی تلاش کردهایم تا به مردم خدمات رسانی کنیم اظهار کرد: تاکنون استان سمنان سه پیک کرونا را سپری کرده که پیک نخست در اسفند سال گذشته، پیک دوم در مهر و آبان سال گذشته بوده و هم اینک نیز در پیک سوم به سر میبریم.
وی با اشاره به کیفیت زیرساختهای درمانی در استان افزود: خوشبختانه حتی در شرایط پیک کرونا نیز در حوزه زیرساخت بیمارستانها دچار مشکل نشده و تلاش کردیم تا علیرغم همه مشکلات، توسعه بخش زیرساخت را نیز مورد توجه قرار دهیم.
دکتر دانایی با اشاره به افزایش زیرساختهای استان در دوران کرونا گفت: تا پیش از شیوع کرونا در حوزه دانشگاه علومپزشکی سمنان ۳۸ تخت بستری ویژه ( icu ) وجود داشت و این درحالی است که در طی مدت شیوع کرونا حدود ۵۰ تخت در شهرستان های مختلف تحت پوشش این دانشگاه به این عدد اضافه شده است
وی ادامه داد: با شیوع کرونا و نیاز به برخی زیرساختها تلاش کردیم در موضوع اکسیژنرسانی بیمارستانها کمبودها را رفع کنیم که خوشبختانه ظرفیتهای بسیار خوبی را ایجاد نمودیم و در حال حاضر در این بخش نیز ظرفیت بیمارستان های استان به دو برابر افزایش یافته و دغدغه ای در این خصوص نداریم.
پرداخت بخشی از مطالبات کادر بهداشت و درمان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سمنان از پرداخت بخشی از مطالبات کادر بهداشت و درمان این دانشگاه با حمایت دولت خبر داد و اضافه کرد: تا پیش از کرونا 14 ماه تأخیر در پرداخت مطالبات داشتیم اما هم اکنون این تاخیر به ۴ ماه کاهش یافته است و تلاش داریم تا این تاخیر را به روزرسانی کنیم.
وی به تمجید از همکاری خیرین استان پرداخت و گفت: در تامین اقلام بهداشتی و مورد نیاز بیمارستانهای استان با همکاری صنایع نه تنها نیاز خود را تامین بلکه بخشی از نیاز کشور را برطرف نموده ایم. همچنین در شرایط کرونایی تأمین دارو و تجهیزات، کار بسیار سختی بود ، اما خوشبختانه با همت تمامی همکاران و صنایع، کمبودی در بحث عمده دارو و تجهیزات نداشتیم.
دانایی با اشاره به همکاریهای مردمی برای مقابله با کرونا افزود: با همراهی خوب و قابل توجه مردم ،دستگاه های اجرایی و نظارت همکاران ما خوشبختانه در بحث رعایت پروتکل های بهداشتی و انجام فاصلهگذاری اجتماعی، رتبههای برتر کشور را در اختیار داریم.
وی از ایجاد دو آزمایشگاه تخصصی در استان طی یک سال اخیر خبر داد و اظهار کرد: اولین آزمایشگاه تشخیص کرونای استان در اسفند ۹۸ افتتاح و دومین آزمایشگاه نیز در اسفند ۹۹ وارد چرخه تشخیص شد.
دبیر ستاد استانی مقابله با کروناویروس با اشاره به آغاز واکسیناسیون کرونا در استان گفت: در شرایط فعلی، واکسیناسیون کار سخت پیچیده و طاقت فرسایی است که توسط پرسنل دانشگاه در حال انجام است.
وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی سمنان در شمار نخستین دانشگاههای علوم پزشکی بود که فاز یک واکسیناسیون را به اتمام رساند و اولین دانشگاه کشور بود که فاز دو واکسناسیون برای افراد بالای ۸۰ سال را شروع نمود.
تزریق ۵۰ درصد از واکسنهای سهمیه استان برای افراد بالای ۸۰ سال
وی با بیان اینکه فاز دوم واکسیناسیون با سرعت خوب در سطح استان حال انجام است،. افزود: تاکنون ۵۰ درصد از واکسنهای سهمیه استان برای افراد بالای ۸۰ سال تزریق شده است.
دکتر دانایی از تلاش برای افزایش سرعت واکسیناسیون خبر داد و گفت: ایجاد مراکز تجمیع واکسیناسیون در سالن های ورزشی سطح استان در دستور کار است و اولین مرکز در روز دوشنبه در سمنان آغاز به کار خواهد کرد
رئیس علوم پزشکی سمنان گفت: همزمان با کنترل و مقابله با کرونا در استان ، اقدامات دیگری از سوی دانشگاه علوم پزشکی در راستای کنترل بیماریهای واگیر و غیر واگیردار و ارائه خدمات و همچنین آموزش و پژوهش به انجام رسید.
وی ادامه داد: با شیوع کرونا آموزش در دانشگاه علوم پزشکی سمنان به سرعت مجازی شد و تلاش کردیم تا دانشجویان فقط برای دروس عملی در دانشگاه حاضر شوند.
وی از افزایش پژوهشهای پزشکی در استان خبر داد و افزود: از زمان شیوع کرونا پژوهشهای مرتبط با کرونا و غیره به خوبی به انجام رسیده است. همچنین علی رغم شیوع سنگین کرونا و اقدامات مختلف دانشگاه در راستای مقابله با این ویروس، خوشبختانه ارتقاء رتبه دانشگاه در حوزه پژوهش را شاهد بودیم.
وی با اشاره به تداوم عملیات ساخت پروژه های مهم درمانی در این استان افزود: ابرپروژه بیمارستان سوختگی و سرطان کوثر سمنان یک پروژه بزرگ استانی است.خوشبختانه پروژه بیمارستان سوختگی با کیفیت خیلی خوب به بهرهبرداری رسید و هم اینک از این مرکز در درمان بیماران کرونایی استفاده میشود
اتمام پروژه مرکز درمان سرطان سمنان تا چند ماه آینده
دکتر دانایی از اتمام پروژه مرکز درمان سرطان سمنان ظرف سه تا چهار ماه آینده خبر داد و گفت: تجهیزات مرتبط با پروژه رادیوتراپی نیز در حال خریداری بوده و بزودی به استان منتقل خواهد شد.
وی با بیان اینکه به زودی آزمایشگاه هورمونی در سمنان آغاز به کار خواهد کرد اضافه کرد: تجهیز و بروز رسانی آزمایشگاه بیمارستانهای تحت پوشش این دانشگاه از اقدامات بسیار خوب انجام شده بشمار می رود؛ به نحوی که می توان گفت : تمام آزمایشگاه ها با دستگاههای مجهز و بهروز خریداری شده تجهیز گردیده به روزرسانی شده اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سمنان از تداوم توسعه آزمایشگاه مرجع در سمنان خبر داد و افزود:۱۰ میلیارد تومان تجهیزات مرتبط با آزمایشگاه های بیمارستانهای تحت مدیریت این دانشگاه خریداری شده است
وی ادامه داد: علاوه بر این یکدستگاه سیتو آنژیوگرافی برای استان خریداری گردیده و بزودی با اتمام عملیات گمرکی به مرکز استان منتقل و تا یک ماه آینده نصب و راه اندازی خواهد شد.
دانایی با بیان اینکه دو دستگاه سی تی اسکن در گرمسار و سمنان اضافه شده است، خاطرنشان کرد: با تلاش های انجامشده تجهیزات تشخیصی درمانی در بیمارستان ها اضافه شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سمنان با بیان اینکه تکمیل و تجهز بیمارستان مهدیشهر یک دغدغه عمومی و مردمی است و باید این بیمارستان با پیگیری سریع در اختیار دانشگاه و مردم این شهرستان قرار گیرد افزود: این بیمارستان هم اینک در مرحله ی فینیشینگ است. ضمن اینکه تجهیزات عمده سرمایه ای این بیمارستان تهیه و مابقی نیز از طریق هیئت امنا در اختیار قرار خواهد گرفت.
وی با اشاره به مطالبه دامغانیها برای ساخت دومین بیمارستان این شهر گفت: شهرستان دامغان یک بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی دارد که خدمات زیادی را نیز به مردم ارائه کرده ، اما مردم خوب این شهرستان انتظار دارند تا بیمارستان دوم این شهرستان نیز راهاندازی گردد که از دیدگاه برنامهریزی، چنانچه بخش خصوصی و خیرین در این زمینه ورود کنند ، امکان ساخت بیمارستان دوم دامغان و ارائه خدمات به مردم این شهرستان محقق خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سمنان تصریح کرد: با ساخت بیمارستان دوم دردامغان با حضور خیرین و بخش خصوصی موافق هستیم.
انتهای پیام