به گزارش ایسنا، خبرنگار المیادین گزارش داد که نیرویی از ارتش رژیم صهیونیستی خط آبی در شرق منطقه بلیدا در جنوب لبنان را نقض کرد.
سازمان ملل خط آبی را پس از عقبنشینی سربازان اسرائیلی از جنوب لبنان در سال ۲۰۰۶ جهت تایید این عقبنشینی تعیین کرد، این خط به صورت دقیقی با مرزهای رسمی همخوانی ندارد و اسرائیل بارها تلاش کرده از آن عبور کند، همین مساله نیز موجب تنشهایی را در هر دو طرف این خط به وجود آورده است.
در همین حال، نیروی امنیتی لبنان تحقیقاتی را درخصوص پرتاب یک بمب صوتی به سمت ساختمانهای مسکونی در شرق صیدا واقع در جنوب لبنان را آغاز کرد.
خبرگزاری ملی لبنان نیز امروز گزارش داد که صدای انفجار در بامداد در منطقه الفوار در شرق صیدا شنیده شد.
این خبرگزاری اعلام کرد که یک فرد ناشناس که سوار بر خودروی سیاه رنگ بود، یک بمب صوتی را به سمت خانههای مسکونی در این منطقه انداخت و پا به فرار گذاشت.
انتهای پیام