به گزارش ایسنا، با شیوع کرونا در کشور و رواج آموزش آنلاین، یکی از دغدغه افرادی که با این مقوله در ارتباط بودند، از معلمان و اساتید تا دانشآموزان و دانشجویان، بحث هزینه بالای اینترنت و به همین خاطر وزارت ارتباطات اقدام به رایگانسازی سایتهای آموزشی دانشگاهها و اپلیکیشن شاد برای مدارس کرد. همچنین پس از آن وزارت ارتباطات از ارائه ۱۲۰ گیگابایت اینترنت رایگان برای برای اساتید دانشگاههای کل کشور خبر داد.
با توجه به اینکه ارائه این بستههای رایگان اینترنت از آبان ماه به مدت شش ماه آغاز شده بود، پیامکی برای اساتید ارسال شده مبنیبر اینکه مدت زمان شش ماهه بسته مورد نظر ۱۴ اردیبهشت به اتمام میرسد و قابل تمدید نیست. در حالیکه برخی از اساتید دانشگاهی عنوان کردند حجم بسته اینترنتی آنها تمام نشده و درخواست تمدید این بستهها تا پایان ترم را داشتند.
در این راستا ستار هاشمی -معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- در گفتوگو با ایسنا، توضیح داد: زمانی که یک بستهای تعریف میشود، دو مولفه اصلی دارد، حجم و زمان و متناسب با این دو مولفه قیمتگذاری میشود. ما در مقطعی این بسته اینترنت رایگان اساتید به میزان ۱۲۰ گیگ و مدت شش ماه را برای اساتید دانشگاهها فعال کردیم، که این بستهها تا همان مقطع قیمتگذاری و منابعش تامین شده و در اختیار اپراتورها قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه تمدید زمان بستههای اینترنتی به لحاظ اصول اولیه میسر نیست، گفت: اگر زمان بستهای منقضی شود، اینکه بخواهیم زمانش را تغییر دهیم و تمدید کنیم، با منطق قیمتگذاری بسته مغایر است. بنابراین تنها راهی که وجود دارد این است که یک بسته جدید تعریف شود و اگر بخواهیم بسته جدیدی تعریف کنیم، نیاز به تامین منابع مورد نظر دارد.
معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: برای اینکه بسته جدیدی با هر حجم و زمانی تعریف شود، باید منابعش تامین شده و تعاملی با اپراتورها شکل بگیرد و توسط اپراتورها تحت یک بسته جدید فعال شود. بنابراین در حال حاضر پیگیری برای تامین منابع در دستور کار وزارت ارتباطات است و اگر به سرانجام برسد و این منابع تامین شود، در قالب ارائه یک بسته جدید امکانپذیر خواهد بود.
انتهای پیام