دکتر ابراهیم جلیلی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در حال حاضر تقریباً ۱۴۰۰ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستانهای استان بستری هستند و روزانه به صورت میانگین ۵۰۰ نفر به بیمارستانها مراجعه میکنند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ابنسینا تصریح کرد: در هفتههای گذشته مراجعه بیماران به بیمارستانها با یک شیب شدید صعودی بود اما در حال حاضر ملایمتر شده و انتظار داریم در هفته آینده این روند کاهشی باشد.
وی در رابطه با وضعیت استان از نظر تجهیزات درمانی، توضیح داد: مشکل خاصی از نظر دارو نداریم و تنها مشکل ما کمبود تختهای I.C.U است اما شرایط به صورتی نیست که اگر بیماری نیاز به بستری داشته باشد، این کار را انجام ندهیم.
جلیلی با بیان اینکه یک بیمارستان صحرایی در همدان برپا شده است، افزود: این بیمارستان سیار برای درمان سرپایی بیمارانی که وضعیت آنها پایدار است و میتوانند در خانه بمانند اما نیاز به مراجعه روزانه به بیمارستان برای تزریق دارو دارند، تشکیل شده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ابنسینا ادامه داد: بیمارانی که علائم تنفسی دارند نیز در ابتدا به این بیمارستان صحرایی ارجاع داده میشوند و به نوعی اورژانس بیماران تنفسی است.
وی در رابطه با کاهش سن بیماران بستری کووید ۱۹ خاطرنشان کرد: در اوایل این پاندمی، افرادی که در سنین بالا بودند بدحال میشدند و نیاز به بستری داشتند اما در این پیک متأسفانه جوانان نیز درگیری شدید با این بیماری دارند و معمولاً همه اعضای خانواده با هم مبتلا میشوند.
جلیلی در پایان بیان کرد: در این شرایط مردم باید از حضور در تجمعات خودداری و فاصله اجتماعی را رعایت کنند همچنین در صورت داشتن علائم بیماری اول به مراکز ۱۶ ساعته بهداشت مراجعه کنند.
انتهای پیام