"علی بابایی" امروز ۷ اردیبهشت در یازدهمین جلسه ستاد مقابله با کرونای شهرستان کرمان در سال ۱۴۰۰ گفت: هر گونه کم کاری و اهمال کاری مسئولین و اعضای ستاد مورد پیگیری قانونی و قضایی قرار خواهد گرفت.
وی با اشاره به عدم رعایت پروتکل های بهداشتی توسط برخی شهروندان گفت: متأسفانه براساس آمار نزدیک به ۶۵ درصد مردم کرمان پروتکل های بهداشتی را رعایت می کنند، میانگین کشوری نیز همین رقم است، در شرایطی که گام پنجم طرح محله محور شهید سلیمانی درحال اجراست این عدد زیبنده شهرستان کرمان با اجرای موفق طرح شهید سلیمانی نیست.
وی ادامه داد: با همت مسئولین و همکاری شهروندان به اهداف مد نظر در طرح شهید سلیمانی رسیدیم، متأسفانه عادی انگاری شرایط توسط مردم در روزهای پایانی سال و بعضاً مسافرت های غیرضروری در ایام تعطیلات عید و ورود ویروس کرونای جهش یافته نوع انگلیسی مجدداً وضعیت استان و شهرستان را قرمز کرد.
فرماندار کرمان با بیان اینکه ما هنوز به نقطه مطلوب در رعایت پروتکل های بهداشتی نرسیده ایم، بیان کرد: اجرای طرح واکسیناسیون وایجاد جو روانی در این خصوص یکی ازدلایل ساده انگاری مردم در رعایت مسائل بهداشتی است، هنوز در ابتدای راهیم و روزهای سختی پیش رو داریم.
وی با ابراز نگرانی از شیوع ویروس کرونای جهش یافته هندی و عدم وجود اطلاعات پزشکی درباره این ویروس، تنها راه مقابله و مصون بودن جامعه در برابر شیوع این ویروس را همت و جدیت مردم در رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی دانست و عنوان کرد: برغم کنترل مرزها، فرودگاه ها، مسافرت ها و ... متأسفانه ویروس کرونای جهش یافته انگلیسی وارد کشور شد، ما به عنوان مسئول باید وظایف خودمان را انجام دهیم.
رئیس ستاد مقابله با کرونای شهرستان کرمان اظهار کرد: براساس مصوبه ستاد ملی و استانی کرونا، برنامه های لیالی قدر در بازه زمانی ۲ ساعته، درمحیط باز با رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک و مواد ضدعفونی کننده، رعایت فاصله اجتماعی و پذیرایی محدود در بسته بندی بهداشتی و ... برگزار می شود، تردد در ساعات شبانه شب های قدر نیز بلامانع است.
بابایی کنترل شرایط فعلی و کاهش و قطع زنجیره شیوع کرونا را در گرو همکاری تمام اقشار مردم به ویژه اصناف دانست و تصریح کرد : برغم آگاهی مسئولین از مشکلات شهروندان و اصناف، بایستی در هفته های آتی با کنترل و نظارت دقیق شرایط را مدیریت و به حالت عادی برگردانیم، اتاق اصناف در این خصوص راهکار بدهد.
وی تقسیم شهر کرمان به چهار منطقه و حضور تیم های نظارتی در مناطق چهارگانه را یکی از طرح های موفق ستاد عنوان نمود و با تأکید به استفاده از همه ظرفیت ها و تمامی ابزارهای قانونی توسط تیم های نظارتی افزود: مسئولین و تیم های نظارتی بایستی از همه ظرفیت های قانونی در رعایت پروتکل های بهداشتی توسط مردم، اصناف و ... جلوگیری از حضور شهروندان در پارک ها، آرامستان و ...، همچنین جلوگیری از ایجاد تجمع تحت هرعنوانی استفاده کنند.
رئیس ستاد مقابله با کرونای شهرستان کرمان خواستار اقدامات عملیاتی توسط مسئولین و اعضاء ستاد شد و حضور و تجمع مردم در پارک مادر، جنگل قائم و آرامستان مسجد صاحب الزمان(ع) را بسیار خطرناک و مغایر با پروتکل های بهداشتی عنوان کرد و افزود: قطعاً با نصب چند بنر جهت تذکر و درخواست از شهروندان مبنی بر عدم حضور در این اماکن وجود چنین شرایطی نیز طبیعی است، مسئولین مربوطه باید با اقدامات جدی تر و استفاده از شیوه های مختلف شهروندان را توجیه و مجاب به همکاری در رعایت پروتکل های بهداشتی کنند ما خودمان در همین شهر و در بین همین شهروندان زندگی می کنیم، خستگی مردم از شرایطی که کرونا ایجاد کرده را درک می کنیم اما جان و سلامت مردم عزیز در اولویت است و باید بدانند هر اقدامی فقط در راستای سلامتی شان است و با وجود پیچیدگی این ویروس منحوس رعایت دستورالعمل های بهداشتی بهترین شیوه در مبارزه با آن است.
فرماندار کرمان با بیان اینکه پلیس راهور در یک شب تا ۱۵۰۰ مورد اِعمال قانون در ترددهای شبانه داشته، آن را نمونه ای از بی توجهی برخی از شهروندان که سلامت جامعه را به خطر می اندازد ذکر کرد و خواستار برخورد مسئولین دستگاه های اجرایی عضو ستاد با متخلفین و ارائه گزارش عملکرد هفتگی به فرمانداری شد.
بابایی نظارت بیشتر شهرداری بر بوستان ها و آرامستان، و شرکت نفت بر جایگاه های مواد سوختی و نیز ورود کمیسیون های نظارتی اصناف و هیئت های ورزشی در نظارت بر مجموعه های تخصصی خودشان را خواستار شد.
انتهای پیام