عبدالله فیاض در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه میراث فرهنگی و مجتمع گردشگری گنجنامه مجوزهای لازم را اخذ کردهاند، افزود: میراث فرهنگی ۲۹۰ میلیون تومان هزینه گازرسانی را به شرکت گاز پرداخت کرده و مجتمع گردشگری گنجنامه نیز هزینه انشعاب را پرداخت کرده است.
وی در ارتباط با ضرورت رعایت قوانین و مقررات زیست محیطی در طرحها و پروژههای بزرگ تولیدی، خدماتی و عمرانی تصریح کرد: در این زمینه شرکت گاز برای خطوط انتقال گاز با فشار ۱۰۵۰psl که اصطلاحاً خطوط فشار قوی نامیده میشود، مطالعات زیست محیطی را انجام میدهد.
فیاض با بیان اینکه گاز طبیعی سازگارترین سوخت با محیط زیست است که کمترین آلایندگی را ایجاد میکند، خاطرنشان کرد: توسعه گازرسانی ضمن ایجاد رضایت متقاضیان به علت استمرار در ارائه و یارانهای بودن نرخ آن نسبت به نرخ سایر حاملهای انرژی فسیلی محافظ محیط زیست و عدم استفاده از جنگلها برای تأمین هیزم است.
وی تأکید کرد: اجرای خطوط تغذیه و توزیع بین روستایی و یا خطوط اختصاصی واحدهای صنعتی، گردشگری و خدماتی همانند خطوط اجرایی داخل محدوده خدماتی شهر و روستا بوده و فاقد حریم است و اجرای آنها در محدوده حرائم راه بین شهری و روستایی و در جوار راههای مذکور و با اخذ مجوز از اداره راه و شهرسازی صورت میپذیرد.
مدیرعامل شرکت گاز استان همدان درباره وجود این شاعبه که ممکن است این گازرسانی به منطقه گردشگری گنجنامه سبب متوقع شدن مالکان باغهای شخصی در زمینه گازکشی به باغات شود، خاطرنشان کرد: شرکت گاز براساس مجوز اقدام به گازرسانی به گنجنامه کرده و فعلاً برنامهای برای گازرسانی به باغات شخصی ندارد ضمن اینکه مراکز شخصی نیز باید مجوز داشته باشند.
انتهای پیام