مدیر فرودگاه شهدای خرم‌آباد خبر داد:

برقراری نخستین پرواز پارس ایر

مدیر فرودگاه شهدای خرم‌آباد از برقراری نخستین پرواز شرکت هواپیمایی پارس ایر در مسیر تهران-خرم‌آباد-تهران خبر داد.

علی کاملی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: تا کنون فقط شرکت هواپیمایی ماهان و ایران ایر با فرودگاه خرم‌آباد همکاری می‌کردند و ما به دنبال افزایش این شرکت‌ها بودیم.

وی ادامه داد: سرانجام این تلاش‌ها نتیجه داد و شرکت هواپیمایی پارس ایر نیز از این هفته به مقصد فرودگاه خرم‌آباد پرواز دارد.

کاملی تصریح کرد: پروازهای شرکت هواپیمایی پارس ایر صبح روزهای شنبه و دوشنبه در مسیر تهران-خرم‌آباد و بالعکس برقرار می‌شود که صبح امروز شاهد نخستین پرواز آن بودیم.

مدیر فرودگاه شهدای خرم‌آباد تأکید کرد: چنانچه استقبال از این پروازها خوب باشد، بی‌تردید همکاری پارس ایر ادامه‌دار خواهد بود.

وی بیان کرد: در هفته‌ی جاری ۲۰ پرواز رفت و برگشت در مسیر تهران-خرم‌آباد و بالعکس برقرار می‌شود.

کاملی گفت: ما برای افزایش مقاصد و شرکت‌های هواپیمایی نیز همچنان در حال رایزنی هستیم که البته این مهم بستگی به شرایط و استقبال مسافران دارد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۹:۳۴
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400020402466
  • خبرنگار :