۱۰ درصد گروه‌های جهادی خراسان جنوبی تخصصی می‌شوند

رییس سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی اظهار کرد: ۱۰ درصد گروه‌های جهادی خراسان جنوبی در رشته‌های مختلف، تخصصی می‌شوند.

مهدی هنری، امروز شنبه ۴ اردیبهشت در بازدید از گروه جهادی شهید 
برونسی از فعالیت ۷۰۰ گروه جهادی در استان خبر داد و گفت: با هماهنگی خوبی که بین گروه‌های جهادی وجود دارد، تلاش میکنیم با تجهیز و تخصصی کردن آنها، گام‌های موثرتری برای رفع محرومیت برداریم.

به گزارش ایسنا، وی با قدردانی از فعالیت‌های گروه جهادی شهید برونسی در حوزه تخصصی گچ کاری گفت: گروه‌های جهادی تخصصی کاشی کار، جوشکار و گاز کش ساختمان هم راه اندازی شده است.

وی گفت: گروه جهادی شهید برونسی سال گذشته با تلاش و پشتکاری ۱۹ هزار متر مربع از فضاهای مساجد، حسینیه و منازل محرومان را به ارزش ۴۰۰ میلیون تومان گچ کاری کند.

رییس سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی یادآور شد: این گروه جهادی علاوه بر فعالیت‌های عمرانی به انجام فعالیت‌های فرهنگی هم توجه دارند.

انتهای پیام 

  • شنبه/ ۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۶:۳۶
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1400020402392
  • خبرنگار :