به گزارش ایسنا به نقل از تریدینگ اکونومیکس، نرخ تورم لبنان در دوره ۱۲ ماه منتهی به مارس به ۱۵۷.۹ درصد رسید که این نرخ تورم در مقایسه با دوره زمانی مشابه منتهی به ماه قبل ۲.۵ درصد بیشتر شده است. لبنان که پیشتر نیز درگیر بحران ارزی شده بود پس از انفجار مرگبار بندر بیروت با شرایط پیچیده تری مواجه شده و بسیاری از کارشناسان گفته اند وضعیت اقتصادی این کشور در ماه های پیش رو بدتر خواهد شد. از زمان جنگ داخلی لبنان در سه دهه قبل تاکنون هیچ گاه تورم این کشور سه رقمی نشده بود.
در بین بخش های مختلف، رستوران و هتلداری با تورم ۷۲۱.۸ پیشران تورم بوده است و پس از این بخش نیز لباس و پوشاک با تورم ۵۴۶.۶ درصدی و مواد غذایی با ۳۹۴.۸ درصدی قرار دارند. از طرف دیگر کمترین تورم مربوط به آب و برق با ۱۷.۷ درصد بوده و سلامت با تورم ۳۲ درصدی دیگر بخش کاهنده تورم بوده است.
بر مبنای ماهانه نرخ تورم لبنان ۸.۳ درصد اندازه گیری شده که نسبت به ماه قبل آن ۰.۴ درصد بیشتر شده است. متوسط تورم لبنان در بازه زمانی ۲۰۰۸ تا ۲۰۲۰ میلادی معادل ۲۱.۴۹ درصد بوده که بیشترین تورم ثبت شده در دوره فوق ۱۴۵.۸ درصد و کمترین تورم نیز منفی ۴.۶۷ درصد بوده است.
از طرف دیگر نرخ تورم قطر در دوازده ماه منتهی به مارس با ۱.۱ درصد افزایش نسبت به بازه زمانی مشابه منتهی به ماه قبل به منفی ۰.۳ درصد رسید که بالاترین تورم ثبت شده در این کشور در هفت ماه اخیر محسوب می شود. در بین بخش های مختلف، فرهنگ و آموزش با تورم منفی ۹.۲ درصدی بیشترین تاثیر را در کاهش تورم داشته است و پس از آن نیز آب و برق با تورم منفی ۵.۸ درصدی و مواد غذایی با منفی ۰.۱ درصد قرار دارند. از سوی دیگر حمل و نقل با تورم ۱.۲ درصدی پیشتاز گروه های تورمی بوده است.
بر مبنای ماهانه نرخ تورم قطر ۰.۲ درصد اندازه گیری شده که نسبت به ماه قبل آن ۰.۳ درصد بیشتر شده است. لازم به ذکر است که متوسط تورم قطر در بازه زمانی ۲۰۰۵ تا ۲۰۲۰ میلادی معادل ۲.۴۶ درصد بوده که بیشترین تورم ثبت شده در دوره فوق ۱۶.۵۹ درصد و کمترین تورم نیز منفی ۹.۹۶ درصد بوده است.
انتهای پیام