رییس اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه یک شهرستان خبر داد

تهیه و توزیع ۱۴ هزار پرس غذای گرم در امامزاده سید حمزه (ع) تبریز

رییس اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه یک شهرستان تبریز از تهیه و توزیع ۱۴ هزار پرس غذای گرم در راستای اجرای طرح ضیافت همدلی در امامزاده سید حمزه (ع) این شهر خبر داد.

حسین عزیزعلی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با مشارکت اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه یک تبریز، کمیته امداد امام (ره) و انصارالفاطمه (س) از روز بیست و نهم فروردین ماه به مدت ۱۰ روز، غذای گرم در محلات و خانواده‌های نیازمند شهر توزیع می‌شود.

وی با اشاره به برنامه‌های ماه مبارک رمضان در امامزادگان و مساجد تبریز، گفت: از ابتدای ماه مبارک رمضان، نیت‌های مرتبط با این ماه شامل اطعام افطاری و اجرای ختم قرآن به نیت واقفان به تعداد ۴۰ ختم توسط افراد صحیح القرائت برگزار می‌شود.

وی افزود: در این روزها مشارکت در تهیه و توزیع بسته‌های معیشتی در قالب طرح "ضیافت الهی" به نیازمندان و همکاری با صداوسیمای استان در رابطه با تهیه و پخش برنامه‌های مستند برای این ماه مبارک نیز با هماهنگی اداره اوقاف و امور خیریه انجام می‌گیرد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۲:۴۶
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1400020100435
  • خبرنگار : 50256