علی ملک در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: سخت گیری های زیادی از سوی کارخانجاتی که مواد اولیه تحویل این واحد تولیدی می شود، وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه آهن اسفنجی ماده اولیه مورد نیاز مجتمع صنعتی فولاد اسفراین است، افزود: برای اینکه بتوانیم مواد اولیه مورد نیاز را دریافت کنیم در ابتدا باید ۱۲۰ درصد مبلغ مورد نظر را پرداخت کنیم تا بعد از گذشت یکی دو ماه ماده اولیه به دست مجتمع برسد.
ملک ادامه داد: از سوی دیگر در خود مجتمع نیز برای توسعه در تولید، باید یک سری از سرمایه گذاری ها انجام شود، به عنوان مثال برخی از تجهیزات موجود دارای ظرفیت بالایی هستند اما یک سری از تجهیزات نیز وجود دارند که ظرفیت آن ها کم است.
وی تاکیدکرد: برای رسیدن به اهداف و توسعه باید سرمایه گذاری بر روی تجهیزاتی شود که ظرفیت آن ها پایین است.
مدیر عامل مجتمع صنعتی فولاد اسفراین توضیح داد: به عنوان مثال CCM در این مجتمع با ظرفیت بالا افتتاح شد اما از سوی دیگر ظرفیت کوره ذوب پایین است و همین امر مانعی می شود تا به ظرفیت واقعی در تولید برسیم.
وی با بیان اینکه یک سری از محدودیت و موانع نیز حاکمیتی است، گفت: در فصل زمستان گاز و در فصل تابستان در یک برهه زمانی برق به منظور صرفه جویی قطع می شود که سبب می شود یا تولید متوقف شود و یا میزان تولید کاهش یابد.
ملک در ارتباط با صادرات محصول از این مجتمع صنعتی نیز اظهارکرد: صادرات محصول از این مجتمع صنعتی تاکنون به صورت شمش به خارج از کشور بوده و برنامه ریزی های صورت گرفته این است که قطعه را نیز تولید و به خارج کشور صادر کنیم.
به گفته وی طی سال گذشته ۱۷ میلیون یورو از مجتمع صنعتی فولاد اسفراین به خارج کشور محصول صادر شده است که درصدد هستیم تا این رقم را به ۲۵ میلیون یورو برسانیم.
ملک میزان تولید سال گذشته را ۸۰ هزار تن اعلام کرد که این مقدار در سال جاری به ۹۲ هزار تن خواهد رسید.
انتهای پیام