انتقال آب بین حوضه‌ای و مدیریت منابع داخلی؛

دو راهکار موثر در غلبه بر غول کم‌آبی در استان سمنان

استاندار سمنان از انتقال آب بین حوضه‌ای و مدیریت منابع داخلی به عنوان دو راهکار موثر برای غلبه بر کم‌آبی در این استان نام برد و گفت: همزمان با انتقال آب از سایر حوزه‌ها به استان سمنان، مدیریت منابع داخلی و اصلاح الگوی مصرف پیگیری و به طور مستمر در استان اجرایی شود.

علیرضا آشناگر 31فروردین در جلسه ویدئو کنفرانسی شورای حفاظت از منابع آب و سازگاری با کم‌آبی اظهار کرد: از تلاش‌های مسئولان در بررسی، تحلیل و تصویب سند سازگاری با کم آبی استان سمنان تقدیر و اظهار کرد: تصویب سند سازگاری با کم آبی و اجرایی شدن آن نقش مهمی در مدیریت مصرف، رفع مشکلات ناشی از کم‌آبی و گذر از معضل کم‌آبی و کسری مخزن در استان خواهد داشت.

وی با اشاره به قرار گرفتن این استان در منطقه ای خشک و کم بارش افزود: سمنان استان کم آبی است و منابع آب در این استان محدود است که باید وضع موجود را مدیریت کرد.

وی خاطرنشان کرد: باید شرایط کم آبی در استان سمنان را جدی بگیریم و برای جبران کسری آب با توجه به وضع موجود، مدیریت منابع داخلی و اصلاح الگوی مصرف و در کنار آن انتقال آب از سایر حوزه‌ها مدنظر باشد.

استاندار سمنان اضافه کرد: معاونت هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای سمنان و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان در ارتباط با مدیریت منابع آب و اجرای سند سازگاری با کم آبی جلسات مستمر با مدیران شهرستانی مرتبط و فرمانداران برگزار کنند.

وی اضافه کرد: در سفر رئیس محترم قوه قضائیه به استان سمنان تصمیمات قضائی در ارتباط با طرح‌های مشترک سمنان با دیگر استان‌ها اتخاذ شد که لازم است مدیران مربوط با بررسی فرایند کار، گزارشی از پیشرفت طرح ها ارائه دهند.

وی با اشاره به سفر اخیر رئیسی به استان گفت: برای رفع مشکلات و تسریع در انجام امور، مسائل و موانع احتمالی طرح‌های آبی مشترک سمنان با دیگر استان‌های کشور،گزارشی کاری برای رئیس قوه قضائیه برای پیگیری امور ارسال خواهد شد.

پیمانکار طرح پساب سمنان براساس زمان‌بندی تحویل دهد

استاندار سمنان گفت: شهرداری سمنان به عنوان‌ پیمانکار جدید طرح راه اندازی پساب شهر سمنان بر اساس زمان بندی، کار را تحویل و به تعهدات خود عمل کند.

آشناگر افزود: تاکنون سه کیلومتر از طرح پساب سمنان در دست اجرا قرار دارد و تا تکمیل طرح و انجام ۸۰ کیلومتر خیلی فاصله است و باید شهرداری سمنان به عنوان پیمانکار این طرح، وقت و پول بیشتری بگذارد تا این طرح به نتیجه برسد.

وی خاطرنشان کرد: با اجرای این طرح ، شهرداری سمنان می تواند علاوه بر فروش آب به بخش صنعت و تولید درتوسعه فضای سبز و راه اندازی کمربند سبز با مشارکت منابع طبیعی اقدام کند.

آشناگر تصریح کرد: هر سه ماه یک بار از پیشرفت فیزیکی طرح‌ پساب سمنان گزارش کار ارائه شود و اگر شهرداری سمنان نتواند به تعهدات خود عمل کند ، تصمیمات دیگری برای اجرای این طرح اتخاذ شود.

رئیس شورای حفاظت از منابع آب و سازگاری با کم‌آبی استان با بیان اینکه طرح پساب شهر سمنان، پروژه بزرگی است، گفت: شهرداری سمنان برای تامین مالی این طرح فکر اساسی کند

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۳۱ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۴:۱۱
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1400013118915
  • خبرنگار :