مهناز جعفریان روز دوشنبه ۳۰ فروردین در نشست با اصحاب رسانه اظهار کرد: در سال گذشته تمام تلاش مان بر این بود که بتوان در راستای شعار سال با حمایت از واحدهای تولیدی فرآیندهای تولید را به سمت استانداردسازی هدایت کرد. علیرغم تمام مشکلات از جمله شیوع ویروس کرونا، مسئولین استاندارد در تمامی حوزه های تولید و بازار و عرضه تمام تلاش خود را بکار گرفته اند تا کالاهای با کیفیت در اختیار مردم قرار گیرد.
وی افزود: استاندارد در راستای رفع نواقص واحدهای تولیدی، ضمن شناسایی نواقص و رفع مشکلات فرآیندهای تولیدی، در تلاش است تا بهترین ها را انجام دهد.
جعفریان بیان کرد: اداره کل استاندارد استان بر حدود ۹۰۰ واحد تولیدی نظارت دارد که بیش از هزار و ۶۰۰ فرآورده را تحت پوشش دارد، در سال گذشته علیرغم تمامی مشکلات ۱۱۴ فقره پرونده علامت استاندارد صادر و ۱۲۸ فقره پروانه استاندارد نیز تمدید اعتبار شد.
مدیرکل استاندارد استان مرکزی بیان کرد: در مدت زمان مذکور در حوزه انرژی، ۳۴ مورد بازرسی از واحدهای انرژی و همچنین در قالب "طرح طاها" ۵۵ مورد نظارت و کنترل در خصوص نصب برچسبها و گریدهای انرژی بر روی کالا صورت گرفته است. اجرای این طرح حدود دوسال است که به وظایف سازمان افزوده شده است.
جعفریان تاکید کرد: در سال ۹۹، بالغ بر سه هزار و ۶۷۹ نمونه از واحدهای تولیدی به منظور انجام آزمون به آزمایشگاههای استان ارسال و هشت هزار و ۷۳۱ مورد بازرسی از کالاهای موجود در حوزه برخورداری از استاندارد و پروانه انجام شد.
وی اضافه کرد: همچنین یک هزار و ۸۱۷ بازرسی و نظارت از واحدهای سوخت مایع با مشارکت شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی انجام شد و ۱۴۰ نازل سیانجی و ۵۳۳ باسکول، ترازویهای جادهای و حدود ۳ هزار و ۳۷۴ مورد سایر وسایل سنجش از جمله ترازوهای مراکز عرضه، آزمون شدند.
مدیرکل استاندارد استان مرکزی با تاکید بر اینکه اداره کل استاندارد استان با متخلفان و تولیدکنندگان غیرکیفی برخورد قاطع میکند، خاطرنشان کرد: در سال ۹۹ بالغ بر ۷۴۹ اخطار برای واحدهای تولیدی صادر و ۸۲۴ پروانه تعلیق و ۱۶۸ پروانه ابطال شد و ۶۷ پرونده به دستگاه قضایی استان ارسال شد .
جعفریان ادامه داد: در قالب کنترل و نظارت نوروزی از ۱۵ اسفندماه تا پایان ۱۵ فروردین ماه در راستای کنترل و نظارت نوروزی، یک هزار و ۵۰۰ واحد صنفی مورد بازرسی و ارزیابی قرار گرفتند، همچنین از دو روز مانده به آغاز ماه رمضان کنترل و نظارتهای ویژه این ماه آغاز شد و تا پایان ماه مبارک رمضان از حدود دو هزار واحد صنفی و ارائه کننده فراوردههای غذایی ویژه ماه رمضان و ... بازرسی خواهند شد.
وی اضافه کرد: اداره کل استاندارد استان تلاش میکند تا در راستای حمایت از تولید، فرآیندهای تولید را به استانداردهای لازم برساند که اصلاح، تسهیل و تسریع فرآیندهای عملیاتی نیز در دستور کار ویژه قرار دارد.
مدیرکل استاندارد استان مرکزی در رابطه با استاندارد آسانسورها بیان کرد: در سال گذشته هزار و ۹۸ آسانسور مورد بازرسی اولیه و ۲۶۹ آسانسور مورد بازرسی ادواری قرار گرفتند و ارزیابی از آسانسورهای اماکن عمومی و دولتی نیز انجام شده که هزار و ۳۹۶ گواهینامه صادر شد.
جعفریان تصریح کرد: در زمینه اجرای کنترل و نظارت بر واحدهای خدماتی، تفریحی، شهر بازی ها و پارکها در سال گذشته از ۳۸۵ واحد بازرسی صورت گرفته و از تجهیزات تفریحی ۶۲ واحد پلمب و ۲۳ واحد نیز اخطار گرفتند، ۱۶۱ مورد بازدید توسط اداره کل استاندارد به صورت مستقیم صورت گرفت.
وی افزود: در مجموع، ۶۵ آزمایشگاه تحت نظارت اداره کل استاندارد استان قرار دارد که مردم میتوانند با ارسال عدد ۱۰ رقمی مندرج بر روی کالاها به سامانه ۱۵۱۷ مراجعه و استاندارد کالاها را دریافت کرده و مشخصات آن را شناسایی کنند.
مدیرکل استاندارد استان مرکزی گفت: در سال گذشته ۱۵ هزار و ۱۹۴ نفرساعت آموزش در سطح استان ارائه شده که شامل ۱۰ هزار و ۱۶۸ نفرساعت آموزش مسئولان کنترل کیفیت با تحقق ۱۰۲ درصدی، ۲۴۰ نفر ساعت آموزش کارشناسان استاندارد با ۱۰۰ درصد تحقق، آموزش کارکنان از هزار و ۳۵۲ نفرساعت برنامه عملیاتی هزار و ۷۲۶ نفر ساعت با تحقق ۱۰۴ درصدی و سایر آموزشهای برون سازمانی از دو هزار و ۷۲۰نفر ساعت برنامه عملیاتی، سه هزار و ۱۶۰ نفرساعت با تحقق ۱۱۳ درصدی صورت گرفته است.
انتهای پیام