سردار «عباسعلی بهدانی فرد» فرمانده انتظامی استان در مورد کشف ۲۰ هزار قطعه مرغ زنده فاقدمجوز در بازرسی از هفت دستگاه کامیون در شهرستان ابرکوه، اظهار کرد: در راستای جلوگیری از خروج بدون دام و طیور، ماموران کلانتری مرکز شهرستان ابرکوه، هنگام گشت زنی در سطح شهر به هفت دستگاه کامیون حامل مرغ زنده مشکوک شدند و خودروها را برای بررسی متوقف کردند.
وی افزود: ماموران در بازرسی از کامیونهای مذکور ۲۰ هزار قطعه مرغ زنده که بدون مجوز بهداشتی و به صورت غیرمجاز به مقصد شهرهای جنوبی در حال حمل بود را کشف کردند.
فرمانده انتظامی استان با بیان این که برابر دستور قضائی، مرغهای کشف شده به اداره دامپزشکی تحویل داده شد، خاطرنشان کرد: برخورد قاطعانه با خروج بدون مجوز و جلوگیری از قاچاق فرآوردههای دامی و طیور با جدیت در دستور کار پلیس قرار دارد.
همچنین در خبری مشابه، کامیونی حامل هزار و ۵۰۰ قطعه مرغ زنده فاقد مجوز در اردکان توقیف شد.
بنا به گفتهی سرهنگ «مجتبی نظری فرد» جانشین فرمانده انتظامی شهرستان اردکان، مأموران فرماندهی انتظامی بخش عقدا شهرستان هنگام گشت زنی و کنترل محور های عبوری به یک دستگاه کامیون مشکوک شدند و در بازرسی از آن، یکهزار و ۵۰۰ قطعه مرغ غیر مجاز که بدون مجوز بهداشتی حمل میشد را کشف کردند.
به گزارش ایسنا و به نقل از سایت پلیس، جانشین فرماندهی انتظامی اردکان به تشدید فعالیت های پلیس در امر مبارزه با قاچاق کالا اشاره کرد و گفت:با برنامه ریزی دقیق از ورود کالای قاچاق به شهرستان جلوگیری و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.
انتهای پیام