خالد جعفری در اولین جلسه شورای هماهنگی فن بازار منطقهای استان در سال ۱۴۰۰ اظهار کرد: موضوع فن بازار چیزی نیست که واحدهای اقتصادی ما با آن بیگانه باشند اما لازم است به صورت یک بسته (پیشنهادی) به واحدهای صنعتی ارائه شود.
وی افزود: میخواهیم در راستای اقتصادیتر کردن واحدها و دستیابی به تولید بیشتر و بالطبع بازارهای وسیعتر، فناوری روز را جایگزین تکنولوژی گذشته کنیم.
جعفری یادآوری کرد: سرعت رشد فناوری در کشورهای توسعه یافته خیلی زیاد شده، ارتباطات فاصله میان فناوری را در کشورها بسیار کم کرده و در استان ما میتوان این موضوع را به صورت جدی در فن بازار ببینیم.
معاون اقتصادی استاندار، خاطرنشان کرد: فن بازار باید در موارد اثرگذار به ویژه موارد کلان وارد شود، در این صورت میتوانیم بگوییم موفق عمل کردهایم.
وی خواستار ورود فن بازار به صنایع تبدیلی کشاورزی شد و افزود: راحتترین کار، تولید است لذا باید در مراحل بعدی یعنی بازاریابی و فروش ورود کنند.
جعفری بر ضرورت تدوین برنامههای فن بازار استان در این جلسات تاکید و این امر را موجب افزایش بازدهی تولید در استان و جهتدهی به شرکتهای دانش بنیان نیز عنوان کرد.
وی پشتیبانی از واحدهای دانش بنیان را موجب تقویت آنها و توسعه استان دانست و خواستار بازنگری در اعتبارات و پشتیبانیهای مصوب در این زمینه شد.
در پایان این جلسه به بحث خوشه فرش به عنوان سومین خوشه ایجاد شده در استان پرداخته شد؛ جعفری در این خصوص اظهار داشت: با وجود اینکه فرش جایگاه خاصی در استان دارد اما به دلایلی از جایگاه واقعی خود دور شده است.
وی با اذعان به اینکه افزایش سطح تحصیلات و رفاه در جامعه موجب شده تا مردم علاقهای به انجام کارهای سخت نداشته باشند، خاطرنشان کرد: افزایش سطح سواد و دسترسی آسان به اطلاعات و امکانات میتواند راهی برای تغییر در سبک فرشبافی باشد.
جعفری در ادامه با اذعان به اینکه شرکت فرش جایگاه گذشته خود را از دست داده، تاکید کرد: خوشه میتواند تحولی در صنعت فرش باشد اما لازم است در صنایع پیشین و پسین آن نیز ورود شود.
انتهای پیام