"رامین ابوترابی" در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از ابتدای آغاز پروژه فاضلاب شهر کرمان (از 20 سال قبل) تاکنون 781 کیلومتر خطوط اصلی و فرعی اجرا شده و پیشرفت فیزیکی پروژه براساس تعهدات سرمایه گذار جدید حدود 26 درصد برآورد می شود که 301 کیلومتر خطوط اجرا شده در دوره کنونی اجرا شده است.
وی با اشاره به پیشرفت 14 درصدی تصفیه خانه فاضلاب، ارزش ریالی تأسیسات ایجاد شده در این پروژه را 600 میلیارد تومان اعلام کرد.
ابوترابی با اشاره به اینکه در طول اجرای این پروژه برای 1030 نفر به صورت مستقیم و 200 نفر به صورت غیرمستقیم اشتغال زایی شده بیان کرد: بهره برداری از پروژه فاضلاب شهر کرمان نیز برای 300 نفر شغل مستقیم و دائم ایجاد خواهد کرد.
وی در ادامه درباره پروژه فاضلاب زرند با پیشرفت 16.5 درصدی اظهار کرد: تا پایان سال گذشته 118 کیلومتر شبکه اصلی و فرعی در این پروژه اجرا شده است.
جانشین معاونت بهره برداری و توسعه فاضلاب شرکت آبفای استان کرمان گفت: ارزش ریالی شبکه ای که تاکنون در پروژه فاضلاب زرند ایجاد شده نیز 115 میلیارد تومان برآورد می شود.
وی یادآور شد: در مدت اجرای این پروژه برای 344 نفر به صورت مستقیم و 51 نفر به صورت غیرمستقیم اشتغالزایی شده که این عدد پس از بهره برداری به 100 نفر به صورت دائم می رسد.
ابوترابی در ادامه با اشاره به پروژه فاضلاب سیرجان نیز اظهار کرد: پیشرفت فیزیکی کل این پروژه نزدیک به 49 درصد و ارزش ریالی تأسیسات ایجاد شده در آن 430 میلیارد تومان است.
وی افزود: تا پایان سال گذشته در این پروژه 208 کیلومتر شبکه اصلی و فرعی ایجاد شده؛ ضمن اینکه تصفیه خانه فاضلاب نیز 58 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
ابوترابی یادآور شد: براساس تعهد سرمایه گذار و برنامه زمان بندی ارائه شده در شش ماه نخست امسال پروژه فاضلاب سیرجان افتتاح و تصفیه خانه فاضلاب وارد بهره برداری می شود.
انتهای پیام