امین خاکباز در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در مرکز «منش» برنامه شتابدهی کسب و کارهای نوپا را انجام میدهیم؛ در این مرکز وزارت ورزش و جوانان پشتیبان و حامی مالی برگزاری یک دوره شتابدهی شده است.
وی خاطرنشان کرد: در مرکز «منش» به افرادی که قصد راهاندازی کسب و کار دارند؛ خدماتی را ارائه می دهیم تا زودتر به موفقیت دست یابند بر این اساس با دورههای آموزشی که برگزار میکنیم تیمها مسیر توسعه محصول را در پیش خواهند گرفت. علاوه بر آموزش، مشاوره، راهبری افراد کم تجربه توسط افراد با تجربه، استفاده از ظرفیت شبکهسازی و سرمایهگذاری در ایدههای جذاب از دیگر برنامههای این مرکز است.
مدیر مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی قزوین تصریح کرد: در فرآیند ۶ ماهه ۱۶ دوره در نظر گرفتیم که طی آن تیمها با اصول توسعه محصول، بازاریابی و فروش محصول آشنا خواهند شد و در پایان رویدادی برگزار خواهیم کرد تا استارتآپها ایدههای خود را به سرمایهگذاران معرفی کنند.
وی عنوان کرد: در هر دوره آموزشی که بهصورت آنلاین برگزار میشود حداقل ۲۰ نفر حضور دارند و بهدلیل کاربردی بودن دورهها از آن استقبال میکنند، زیرا آموزشهایی که میبینند تاکنون در جایی ندیدند.
خاکباز با بیان اینکه برنامه شتابدهی مرکز «منش» ۶ ماهه است، توضیح داد: در این دوره آموزشهای مورد نیاز به افراد ارائه خواهد شد و حداکثر پذیرای ۶ تیم در این دوره خواهیم بود؛ طی این ۶ ماه چندین رویداد برگزار خواهیم کرد که نخستین رویداد اسفند ۹۹ برگزار و در آن هشت ایده ارائه شد ولی هیچیک از آنان پذیرش نشدند بنابراین مقرر شد کمک کنیم تا تیمها ایدههای خود را تکمیل کنند و مجدداً فرصتی برای ارائه در اختیار آنان قرار دهیم.
وی افزود: هفته نخست اردیبهشت دومین رویداد را برگزار خواهیم کرد و در آن افرادی که در رویداد نخست موفق به پذیرش نشده بودند میتوانند دوباره شرکت کنند البته بر اساس فراخوان انجام شده از ایدهای جدید نیز استقبال خواهیم کرد.
مدیر مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی قزوین اشاره کرد: اولویت ما تبلیغات و بازاریابی و فروش است و ایدههایی که در این حوزه باشند از اولویت بیشتری برخوردارند البته ایدههای دیگر نیز پذیرش میشوند. همچنین بسترها و زیرساختهایی در جهادددانشگاهی وجود دارد که از جمله آن میتوانیم به فضای استقرار اشتراکی اشاره کنیم که تیمها میتوانند در آن مستقر شوند.
انتهای پیام