دکتر علی قمیشی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در سختترین شرایط قرار داریم و شرایط بحرانی و اضطراری است. روزانه بیماران زیادی و فراتر از ظرفیت، به بیمارستان بزرگ دزفول مراجعه میکنند.
وی افزود: متاسفانه اکثر بیماران با علائم شدید به بیمارستان مراجعه میکنند و مراقبت بیشتری نیاز دارند؛ نسبت به پیک قبلی، تعداد بیشتری از مراجعهکنندگان نیازمند بستری و مدت زمان بیشتری برای مراقبت هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به استفاده از همه امکانات برای پاسخ این موج سنگین بیماری در منطقه، بیان کرد: همچنان روند بروز بیماری صعودی است و روزانه ۲۵۰ تا ۳۵۰ بیمار PCR مثبت کرونا در دزفول داریم، برخی افراد نیز علائم دارند که تست نمیدهند بنابراین شاید روزانه ۵۰۰ تا ۶۰۰ مورد مثبت کرونا در دزفول داشته باشیم.
قمیشی بیان کرد: در حال حاضر ظرفیت تختهای ICU اختصاص داده شده به بیماران مبتلا به کرونا در دزفول کاملا تکمیل و همه تختهای عادی نیز اشغال است و در حال ظرفیتسازی جدید هستیم.
وی افزود: در صورت نیاز به بستری بیشتر نیز یکی دو بخش دیگر که به بیماران اورژانسی غیر کووید – ۱۹ خدمات ارائه میدهند را به بیماران مبتلا به کرونا اختصاص میدهیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول بیان کرد: به طور متوسط روزانه ۴۰ تا ۵۰ نفر در بیمارستان بستری میشوند که غالبا مثبت قطعی هستند.
وی تصریح کرد: در حال حاضر در میانه بحران هستیم؛ با توجه به شیب تند موارد ابتلا، حداقل تا سه هفته آینده وضعیت آرام نخواهد بود.
قمیشی ادامه داد: امکانات محدود است و مردم باید خودشان رعایت کنند تا گذرشان به بیمارستان نیفتد. با توجه به اینکه انتشار بیماری وسیع است، اگر مردم پروتکلها را رعایت نکنند با موج بزرگتری از ابتلا و بستری مواجه خواهیم شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول افزود: از مردم خواهش میکنیم به ویژه در این شرایط که ظرفیت محدود است، سلامتی خود و دیگران را به خطر نیندازند و با رعایت پروتکلها، فرصتی ایجاد کنند تا خدمات تداوم داشته باشد.
وی تصریح کرد: نیروها به شدت خسته شدهاند؛ اکنون تمام نیروهای دانشگاه از تمام حوزهها اعم از آموزشی و بهداشتی در بیمارستان متمرکز شدهاند تا خدمات به بیماران ارائه شود.
قمیشی با اشاره به ادامه برگزاری مراسم در این منطقه با وجود شرایط بیماری، گفت: جای تعجب دارد که همچنان برخی، مراسم برگزار میکنند. در این شرایط باید برگزاری مراسم جرم تلقی شود؛ اگر کسی بر اثر حضور در مراسم به کرونا مبتلا شود و فوت کند، افرادی که مراسم برگزار کردهاند در آن سهیم هستند.
وی بیان کرد: به محض اطلاع، دستگاههای ذیربط ورود میکنند و از برگزاری مراسم جلوگیری میکنند. در برخی اوقات نیز برق برخی محلات را قطع میکنند تا از ادامه برگزاری مراسم جلوگیری شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول افزود: انتشار بیماری در دفول بیشتر در خانواده رخ میدهد بنابراین باید دورهمیها و مراسم لغو شوند.
انتهای پیام