محمدصادق براتی در گفتوگو با ایسنا در خصوص ضرر و زیان تاسیسات گردشگری اظهار کرد: در دوران شیوع ویروس کرونا بیشترین خسارت را حوزه خدمات گردشگری در تمام دنیا دیده است؛ در ایران نیز همین اتفاق رخ داد و متاسفانه حوزه گردشگری خسارات زیادی متحمل شده که این خسارات تاسیسات گردشگری بسیاری را به تعطیلی کشانده است.
وی افزود: اقتصاد خراسان رضوی مبتنی بر زیارت و گردشگری است و طبیعتا خسارات حوزه گردشگری خراسان رضوی از تمام استانهای کشور بیشتر بوده است. تا پایان اسفندماه صنعت گردشگری خراسان رضوی بیش از ۴۶۰۰ میلیارد تومان خسارت دیده است.
معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی ادامه داد: امیدوار بودیم که در ابتداء سال جاری وضعیت بهبود یابد و گشایشهای بیشتری انجام شود، اما متاسفانه شرایط کرونا محدودیتهایی ایجاد کرده است. البته امید داریم که با رعایت بیشتر مردم هر چه سریعتر از این وضعیت خارج شویم.
براتی خاطرنشان کرد: خسارت وارده به حوزه گردشگری به این زودیها قابل جبران نیست و زمان جبران خسارت صنعت گردشگری خراسان رضوی باید کارشناسی شود. میزان خسارت وارده، عدد قابل توجهی است که احتمالا تا پس از کرونا نیز این میزان جبران نخواهد شد.
وی یادآور شد: در این رابطه دولت باوجود محدودیتهایی که در منابع خود داشت باز هم کمکهای خوبی به صنعت گردشگری کرده است که بخشی از خسارتها جبران شده و بخشی دیگر با آغاز فعالیت آنان جبران خواهد شد.
معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی در پاسخ به این سوال که آیا دولت به غیر از ارائه تسهیلات برنامه دیگری برای جبران خسارتهای وارده به تاسیسات گردشگری دارد؟ تصریح کرد: با تشکلهای حوزه گردشگری نشستهایی داشتهایم و پیشنهادات جدیدی به دولت ارائه دادهایم که امیدواریم به تصویب برسد و به حوزه گردشگری خراسان رضوی کمک کند.
براتی در خصوص وضعیت فعالیت اماکن گردشگری مشهد و خراسان رضوی با توجه به وضعیت قرمز کرونایی بیان کرد: مهمترین افتخار ما در خراسان رضوی این است که از ابتداء اسفند ۹۸ تمام مصوبات ستاد ملی و استانی کرونا را رعایت کردهایم. این مصوبات از این پس ملاک عمل خواهد بود و تا پایان شرایط کرونایی مقید هستیم که مصوبات ستاد ملی کرونا را به طور کامل رعایت کنیم.
انتهای پیام