به گزارش ایسنا، محمود میرلوحی در جریان بررسی دو فوریت طرح "ارائه گزارش و سند تحویل و تحول شهرداری تهران مبتنی بر کارنامه مدیریت شهری در دوره پنجم شورای اسلامی شهر تهران" گفت: ارائه چنین گزارشی اولین بار نیست. گزارشی در کاغذ کلاسه قبل از آمدن ما منتشر شد که البته ما خیلی به آن گزارش نپرداختیم. آنها حتی اقداماتی که قرار بود در آینده اتفاق بیافتد را در گزارش خود آورده و جزو کارهای خودشان ثبت کردند. اگرچه در جلسه ۳۰۷ شورا در مرداد ماه آقایان همان گزارش را منکر شدند در همان گزارشی که در مرداد ماه در همین صحن ارائه شد ۵ هزار و ۳۶۰ میلیارد تومان استقراض در گزارش آمده بود که بعدا منکر آن شدند. حتی یکی از معاونان دوره قبل در مناظره ای که با من داشت آن را منکر شد.
وی افزود: در مرداد ماه ۹۶ رختخواب مدیران شهری از این شبکه به آن شبکه رادیو و تلویزیون برده می شد. ما آمده بودیم و آنها هنوز گزارش عملکرد ارائه می دادند. آیا در طول این چهار سال اجازه دادند که ما در تلویزیون بگوئیم چه کردیم؟شرایط این است در حال حاضر دلسوزان شهر معتقدند رویکردها و سیاست های این شورا موثر بوده است. اما این انتقاد از سوی دوستان ما هم وجود دارد که درباره این اقدامات اطلاع رسانی کافی نشده است. بنابراین ارائه این گزارش یک ضرورت است و سابقه داشته و به دلیل جریان اطلاع رسانی که متاسفانه تریبون رسمی با ما همکاری نمی کنند، ضروری است.
در ادامه جلسه شهربانو امانی دیگر عضو شورای شهر تهران در موافقت با این طرح گفت: دغدغه آقای الویری این بود که چون آمار دهی در کشور ما مشکلاتی دارد احتمالا مدیریت شهری هم با تناقض آمار مواجه شود. قطعا آقای الویری مستحضر هستند با دقتی که شهردار ما در جمع آوری آمار درست دارند این دغدغه را میتواند رفع کند. البته یک درصدی انحراف آمار طبیعی و قابل قبول است. ما می خواهیم آنچه را که تحویل گرفتیم و فرایندی که با مقررات گذاری برای اداره ارزان، شفاف و عملی شهر به کار گرفته شده است به مردم گزارش دهیم. لذا معتقدم این حتما میتواند قابل انجام باشد. ما سه شهردار انتخاب کردیم قرار بود شهرداری باتلاق هم فکران ما و اصلاح طلبان در ۶ ماهه اول باشد اما نشان دادیم که با وجود این که سعی شد شهر فروشی نشود از داشته استفاده بهینه کردیم.
در ادامه حجت نظری نیز گفت: ما باید به جامعه اعلام کنیم که چه چیزی را تحویل گرفتیم و چه چیزی را تحویل می دهیم. اگر خود ما یا بخشی از ما در دوره بعد باشیم یا نباشیم بالاخره باید گزارش عملکرد دوره پنجم شورا به مردم ارائه شود. این فارغ از این است که کدام شهردار چه کاری را انجام داده است. باید گزارش عمکلرد مجموعه مدیریت شهری به شهروندان ارائه شود.
وی افزود: شهروندان باید بدانند که شورا چه چیزی را تصویب کرده و این مصوبات تا چه میزان به نفع شهروندان بوده است. شهرداری کدام مصوبات را اجرایی کرده و کدام را اجرا نکرده است و دلیل عدم اجرا چه بوده است. مردم باید بدانند شهرداری در مسیر اجرای خود چه فرآیندی را در پیش گرفته است. بسیاری افراد برای ایجاد یأس و سوءاستفاده های سیاسی مطرح می کنند که در این دوره اتفاقی نیافتاده است. ما اتفاقا باید رسما اعلام کنیم که در این دوره چه اتفاقاتی افتاده است. ما در شرایط بسیار بد تحریم و کرونا در کشور، شهر تهران را اداره کردیم. حتی دولت هم به واسطه کسری بودجه نتوانست بسیاری از برنامه های خود را اجرایی کند ما عملکرد قابل دفاعی داریم و باید به صورت رسمی به جامعه اعلام کنیم.
مرتضی الویری دیگر عضو شورای شهر تهران نیز درباره سند تغییر و تحول پایتخت گفت: یکی از نگرانیهای من این است که با تعارضات آماری روبرو شویم و این تعارضات، تناقضهایی در آمار و ارقام ایجاد کند. به نظر بنده، بهتر است این سند را به صورت غیر رسمی داشته باشیم زیرا اگر به صورت رسمی باشد، هر دوره از شورای شهر دچار تعارض و تناقضاتی میشود که طبیعتا به صلاح نیست.
به گزارش ایسنا، نهایتا کلیات طرح ارائه گزارش تحویل و تحول ۱۴۰۰ با ۱۷ رأی موافق اعضای شورای شهر تهران به تصویب رسید.
انتهای پیام