به گزارش ایسنا، دکتر عباس متولیان، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران در این باره گفت: این مجموعه، دومین شتاب دهنده تخصصی در دانشگاه علوم پزشکی ایران است و پیش از این شتابدهنده سلامت دیجیتال راه اندازی شده بود.
وی حمایت از تیم های فناور و کمک به ایده های جدید در حوزه سلول های بنیادی و طب بازساختی را از مهمترین اهداف این شتابدهنده جدید اعلام کرد و افزود: تیم های فناور بین ۶ ماه تا یک سال وارد فرایند شتابدهی می شوند.
متولیان اظهار کرد: برگزاری دوره های آموزشی، تجاری سازی و بازاریابی از جمله اقدامات این مجموعه است تا تیم های فناور بتوانند محصول خود را به تولید اولیه برسانند.
وی افزود: در هر دوره ۵ تا ۱۰ تیم فناور در این مجموعه حضور خواهند یافت و در دوره شتابدهی مورد حمایت قرار می گیرند.
متولیان با بیان اینکه شتابدهنده سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی در فضایی به مساحت ۴۸۰ متر مربع در ۲ طبقه راه اندازی شده است، خاطرنشان کرد: هزینه ای که تاکنون صرف این شتابدهنده شده، حدود ۲ میلیارد تومان بوده که با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تامین شده است.
به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، شتابدهنده تخصصی سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی ایران روز گذشته با حضور سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییس جمهور و دکتر جلیل کوهپایه زاده، رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران افتتاح شد.
انتهای پیام