احمد حسین زادگان استاندار مازندران با اشاره به اینکه اولین مزرعه بزرگ سازگار کشور در چمستان راه اندازی می شود، اظهار کرد: یکی از مشکلات کشورهای توسعه نیافته یا در حال توسعه بروکراسی زائد است.
وی تصریح کرد: بروکراسی فاسد با شدت و ضعف وجود دارد اما سعی شد که بدون بروکراسی زائد و فاسد به سمت تولید حرکت کنیم هرچند در این مسیر موانع وجود دارد.
استاندار مازندران خاطرنشان کرد: یکی از علت هایی که رهبری طی ۱۴ سال در شعار سال تولید را در اولویت قرار می دهند، نجات کشور است.
حسین زادگان با اشاره به اینکه کارهای بسیار بزرگ مانند این پروژه را می توان با کمک یکدیگر انجام داد، بیان کرد: با کمک همه در استان صدور مجوز برای اسکله، آزادسازی ساحل، فعال کردن کارخانجات تعطیل، راه اندازی کارخانجات جدید و ارتباط با استان های همسایه نیز انجام شد.
وی با بیان اینکه باید استعلام در بخش کشاورزی در مازندران حذف شود، گفت: با ایجاد پایه های صادراتی برای محصولات شیلاتی در استان از این پس می توان با یک بسته بندی و برند خوب و با کیفیت به بازار منطقه برود و خود به خود مازاد تولید که باعث کاهش قیمت ها بود را کاهش دهد.
استاندار مازندران گفت: مازندران باید توسعه متوازن در بخش صنایع با اولویت صنایع تبدیلی، در بخش گردشگری، در حوزه صنعت و معدن و البته بخش کشاورزی داشته باشد که کشاورزی باید به سمت مدرن حرکت کند.
به کارگیری ۵ هزار میلیارد تومان سرمایه در شهرک بهدشت
محمد کاوه مدیرعامل و عضو هیات مدیره مجموعه بهدشت چمستان با اشاره به اینکه این پروژه بسیار وسیع و مهم و متعلق به فرزندان وهمسران شهدا به صورت پایلوت در سطح کشور است، اظهار کرد: حدود ۱۶۰ هکتار فقط باغات و میوه های استوایی، گلخانه های معتدد، ماکیان، آبزیان، ۷۰ هکتار زراعت چوب، ۳۰ هکتار پرورش دام سبک و سنگین، ۵۰ هکتار پرورش اسب و دام و روش های دیگر کشاورزی نیز نمونه هایی از طرح های این پروژه عظیم است.
وی با بیان اینکه حدودا ۲ هزار نیرو به صورت مستقیم و حدود ۵ هزار نفر به صورت غیر مستقیم مشغول به کار خواهند شد، تصریح کرد: سرمایه ای بالغ بر ۵ هزار میلیارد تومان در این شهرک به مرور بکارگیری خواهد شد.
مدیرعامل و عضو هیات مدیره مجموعه بهدشت چمستان خاطرنشان کرد: در نظر داریم از نیروهای بومی در این شهرک استفاده کنیم.
وی بیان کرد: در نظر داریم حدود ۷۰ هکتار را به سبک سنتی اما بسیار شیک همراه با کلبه های چوبی برای توریست و گردشگران آماده کنیم.
همسران و فرزندان شهدا سهامدار اصلی موسسه اندوخته شاهد
مسعود اسفندیارمدیرعامل شرکت اندوخته شاهد نیز در این مراسم اظهار کرد: سهامدار اصلی موسسه اندوخته شاهد همسران و فرزندان شهدا هستند.
وی با اشاره به اینکه ما با خانواده کسانی روبه رو هستیم که جان خود را برای اعتلا و امنیت کشور هدیه کردند، تصریح کرد: این مجموعه با فرمان حضرت امام (ره) و هدیه ۱۰ میلیون تومان در همان اوایل، تشکیل شد و امروز فعالیت های اقتصادی را در زمینه های مختلف انجام میدهد.
مدیرعامل شرکت اندوخته شاهد با اشاره به اینکه شرکت، سه هلدینگ اصلی دارد،خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه امسال هم سال تولید و پشتیبانی ها و مانع زدایی ها نامگذاری شده این شرکت آمادگی دارد در همه زمینه ها در سطح استان فعالیت کند تا بتواند گوشه ای از اقتصاد این کشور را در شرایط تحریم بگیرد.
ایجاد ۵ هزار فرصت شغلی به صورت مستقیم و غیرمستقیم
ارسلان فتحی پورمدیرعامل شرکت شاهدبا اشاره به اینکه ایجاد ۵ هزار فرصت شغلی به صورت مستقیم و غیرمستقیم یک حرکت اتقلابی است، اظهار کرد: با پشتیبانی های استاندار به صورت پایدار و پایلوت در زمینی که متعلق به فرزندان و همسران شهداست شهرک کشاورزی راه اندازی می شود.
وی تصریح کرد: با اجرای این طرح بسیار عظیم علاوه برایجاد اشتغال در کشور، ایجاد درآمد برای خانواده های معظم شهدا چرخ اقتصاد استان نیز به حرکت در خواهد آمد.
پورمدیرعامل شرکت شاهد خاطر نشان کرد: با اجرای این کارعلاوه بر حمایت صادرات و کشاورزی، طبیعت هم حفظ می شود که البته مجلس هم باید با رفع موانع به تسریع در انجام کارها کمک کند.
فتحی پور افزود: هم دولت، مجلس، روحانیت، بسیج و سپاه و ... بای کمک کنند تا برای رونق اقتصادی، تولید و صادارت گام های مثبتی برداشته شود کهه با عث شکوفایی شهرستان و استان خواهد شد.
چمستان بهشت گمشده ای که توسط مردم کشف شد
سعید فزرانه نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه استان مازندران به صورت هدفمند در حال اجرای کار است، اظهار کرد: ایجاد شهرک های کشاورزی به دلیل سازگاری با طبیعت یکی از مزیت های استان مازندران است.
وی با بیان اینکه چمستان بهشت گمشده ای است که مردم آن را کشف کردند، تصریح کرد: مجموعه بهدشت که تلاش می کند در این ۴۰۰ هکتار از منابع طبیعی محافظت کند جای تشکر دارد.
اوج توسعه و سازندگی در شهرستان نور
علی شادمان فرماندار نورنیز اظهار کرد: در حال حاضر کوتاه کردن سیستم بروکراسی برای فرآیند صدور پروانه و سرمایهگذاری در حال تحقق یافتن است که قطعا با نهادینه کردن آن قدرت و سرعت سرمایهگذاری در استان جهش پیدا خواهد کرد.
وی تصریح کرد: تاکید و اصرار خود استاندار و مجموعه بهدشت سبب شد تا زمین۴۰۰ هکتاری که سه دهه معطل بود، مجوزش صادر شد.
فرماندار نور با اشاره به اینکه اوج توسعه و سازندگی را در شهرستان نور شاهد هستیم، خاطرنشان کرد: قطعا این سیاست می تواند تحول شگرفی در حوزه های مختلف در سطح شهرستان نور را ایجاد کند.
انتهای پیام