دکتر حسین مرادیمخلص در گفتوگو با ایسنا، مطرح کرد: در شهریورماه ۱۴۰۰ این دانشگاه تصمیم دارد یک کار علمی و دقیق در بحث آسیب های اجتماعی با محوریت اسدآباد را انجام دهد و در این کار علمی پژوهشگران کشوری را نیز پای کار آورد و ضمن گفتمان گرفتن، یک پویش رسانه ای راه اندازی کند.
وی با اشاره به دانشگاه سیدجمال الدین اسدآبادی با مأموریت علوم انسانی افزود: در راستای این کار علمی با انعقاد تفاهم نامه لازم با مجموعه دانشکده علوم پزشکی شهرستان نسبت به این امر اقدام خواهد شد.
مرادیمخلص با بیان اینکه وجود دانشگاه سیدجمال الدین امروز برای شهرستان اسدآباد با حمایت مسئولان یک ظرفیت ملی به شمار می رود، اضافه کرد: برای انجام این کار علمی نیاز به حمایت معنوی و ریسک پذیری خواهد بود تا بتوانیم با حمایت ها با یک تیم قوی و منسجم این برنامه را به مرحله اجرا بگذاریم.
وی در ادامه با اشاره به وضعیت فضای مجازی و با تأکید بر اینکه باید به داد فضای مجازی برسیم، تصریح کرد: تولید محتوا و غنی سازی کانال های فضای مجازی از نقش مؤثری در رفع دغدغه رها بودن کانال های فضای مجازی و مدیریت آنها برخوردار خواهد بود که می طلبد در این راستا با یک کار تیمی و رویکرد مهندسی شده و مشخص کردن منابعی چون وصیتنامه شهدا، منویات رهبری و مسائل مختلف اجتماعی نسبت به تولید محتوا اقدام کرد.
مرادیمخلص با بیان اینکه با ظرفیت تولید محتواهای غنی ظرفیت تحقق مدیریت فضای مجازی وجود دارد، اظهار کرد: با تولید محتوا و نیز انجام کار علمی در زمینه آسیب های اجتماعی و انعکاس این کارهای علمی و تولید محتوا در کانال ها با یک پویش رسانه ای نسبت به ارزیابی این برنامه اقدام کنیم تا ببینیم چه اتفاقی با این نوع از رویکرد افتاده است.
وی با تأکید بر اینکه دانشگاه سیدجمال الدین با مأموریت علوم انسانی یک برند تفکر بیداری اسلامی با وجود شخصیتی چون سیدجمال الدین اسدآبادی به شمار می رود، یادآور شد: این امر رسالت دانشگاه سیدجمال الدین را به طور قطع بیشتر کرده و باید در بحث علوم انسانی با یک رویکرد قوی وارد میدان شود.
انتهای پیام