فریدون محمدی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: بر این اساس مقرر شد رویداد بینالمللی گردشگری از پانزدهم اردیبهشت ماه تا پانزدهم آبان ماه سال جاری در مجموعه فرهنگی، ورزشی و گردشگری دیزین واقع در محور کرجچالوس برگزار شود.
این مسئول در ادامه با اشاره به حضور سرمایهگذار بومی بیان کرد: با احتساب حجم سرمایهگذاری، مالکیت و ارزش مجموعه اقامتی، پذیرایی و گردشگری دیزین طی سالیان متفاوت تنها چهار ماه از سال از آن استفاده مفید میشده که با اجرای این طرح این میزان حداقل به ۱۰ ماه افزایش پیدا خواهد کرد.
وی در ادامه اظهار کرد: در رویداد بینالمللی گردشگری که از لحاظ وسعت در دنیا کمنظیر است ۱۲ میلیون پیاز گل لاله کاشته شده و برپایی غرفههای عرضه سوغات و محصولات صنایعدستی، جشنواره غذا، موسیقی محلی، مسابقه عکاسی و اجرای برنامههای فرهنگی با همکاری کارگروه جبهه فرهنگی البرز و با رعایت شیوهنامههای بهداشتی از دیگر اقدامات پیشرو است.
محمدی افزود: با توجه به رکود به وجود آمده در اثر شیوع کرونا از جمله مزایای این طرح علاوه بر رونق صنعت گردشگری، جذب توریست خارجی، تولید پیاز گل لاله و خودکفایی در آن و جلوگیری از واردات پیاز لاله از هلند و تأمین نیاز مصرفی شهرداریها و جشنوارههای گل و گیاه در کشور است. تلاش ما این است حداکثر تا پایان سال جاری در حوزه صادرات پیاز گل لاله در بازارهای جهانی سهم داشته باشیم.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی البرز با اشاره به تفاوت اقلیم در نقاط مختلف استان گفت: البرز از نظر شرایط آبوهوایی و جغرافیایی قابلیت برگزاری جشنواره گل لاله از اسفند ماه تا تیر ماه را داشته و برگزاری جشنواره طالقان، چهارباغ، آسارا، آتشگاه و نوجان از جمله برنامههای در دست اقدام است که از مهمترین پتانسیلهای جذب گردشگر محسوب شده و در رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال اثرگذار است.
انتهای پیام