ناصر فغفوری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: زنجان در حوزه معدن جایگاه مناسبی در ذخیره سرب و روی دارد، از طرفی رتبه ششم ذخیره طلا را به خود اختصاص داده است.
وی با بیان اینکه استان زنجان ۱.۵ درصد از سهم معدن کشور را دارد، افزود: به خاطر وجود معدن سرب و روی انگوران، کارخانههای زیادی زیرمجموعه این معدن احداث و باعث ایجاد اشتغال شده که در این رابطه زنجیره تولید تا حدودی کامل است.
این مسئول ادامه داد: با توجه به افزایش میزان معادن راهاندازی و بهرهبرداری شده در سال گذشته، میزان سرمایهگذاری در این بخش از رشد ۱۲۴ درصدی برخوردار بوده است.
فغفوری با اشاره به رشد بالای صدور پروانههای بهرهبرداری معادن در استان، تصریح کرد: سال گذشته ۲۰ پروانه بهرهبرداری معدن در استان زنجان صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۸ درصد رشد داشته است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان یادآور شد: میزان سرمایهگذاری صورت گرفته برای این معادن ۲۱۳ میلیارد ریال است که نسبت به مدت مشابه سال ۹۸، از ۱۲۴ درصد رشد برخوردار بوده؛ این در حالی است که میزان سرمایهگذاری بخش معدن در سال ۹۸، بالغ بر ۹۵ میلیارد ریال بوده است.
وی با اشاره به تاثیر فعال شدن معادن در اشتغال، خاطرنشان کرد: ۱۰۳ نفر در سال گذشته در بخش معدن و صنایع معدنی استان مشغول به کار شدند و تداوم فعالیت معادن و صدور پروانههای بهرهبرداری جدید علاوه بر افزایش اشتغال مستقیم در معادن، افزایش اشتغال در صنایع پاییندستی را به همراه دارد.
انتهای پیام