به گزارش ایسنا، جمال عرف در همایش فرمانداران سراسر کشور که به صورت ویدئوکنفرانسی در محل وزارت کشور برگزار شد با اشاره به اینکه طبق تقویم، هفتاد روز زمان تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا، میان دوره ای مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری در پیش داریم؛اظعار کرد: باید محور برنامه و حرکت مان ارتقای روند مشارکت سیاسی و ترغیب بیشتر مردم به حضور در این عرصه مهم انتخاباتی باشد.
معاون سیاسی وزیر کشور با بیان اینکه عدالت محور برنامه و کار ما باید باشد به آیه ای از سوره مبارکه مانده اشاره کرد و گفت: طبق این آیه مبارکه که خداوند در قران کریم می فرماید" یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا کُونُوا قَوَّامِینَ لِلَّهِ شُهَدَاءَ بِالْقِسْطِ ۖ وَلَا یَجْرِمَنَّکُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ عَلَیٰ أَلَّا تَعْدِلُوا ۚ اعْدِلُوا هُوَ أَقْرَبُ لِلتَّقْوَیٰ ۖ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۚ إِنَّ اللَّهَ خَبِیرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ" باید در همه حال و شرایط عدل و تقوا را در ثقل حرکت و برنامه هایمان قرار دهیم.
رئیس ستاد انتخابات کشور در ادامه صحبت هایش با تشریح این موضوع که ما به عنوان عوامل اجرایی انتخابات در کشور وظیفه حفظ حقوق عامه مردم، داوطلبین و دفاع از ارزش های نظام جمهوری اسلامی ایران را بر عهده داریم؛ گفت: چیزی که به ما کمک می کند به نقطه تعادل در این سه حوزه برسیم، اجرای صحیح قانون است.
وی در این خصوص گفت: بر اساس قانون، مسئولیت تعیین صلاحیت داوطلبان به عهده هیات های اجرایی است و هیچ دستگاهی نمی تواند جای هیات های اجرایی بشیند و قضاوت کند و در این راستا فرمانداران باید روسای هیات های اجرایی در شهرستان با تبعیت و پیروی از قانون به برگزاری انتخابات سالم و قانونی در کشور کمک کنند.
چهار مولفه اساسی اساسی انتخابات یعنی، سلامت، امنیت، مشارکت و رقابت موضوع دیگر مورد اشاره معاون سیاسی وزیر کشور بود که در این خصوص گفت: وزارت کشور به عنوان مسئول اجرای مستقیم انتخابات با اهتمامی جدی به دنبال برگزاری انتخاباتی باشکوه و در شان مردم و نظام جمهوری اسلامی ایران است.
عرف تصریح کرد: برگزاری انتخابات با مشارکت حداکثری مردم همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری (مدظله العالی) بوده و در این عرصه باید همه تلاش ها معطوف به افزایش مشارکت بیشتر سیاسی مردم و داوطلبین برای حضور در انتخابات باشد.
رئیس ستاد انتخابات کشور در این خصوص گفت: وزارت کشور کماکان آماده پذیرش دیدگاه ها و نقطه نظرات سازنده در خصوص افزایش مشارکت سیاسی است و در این عرصه هر ایده و راهکاری که به ذهن و اندیشه فرمانداران سراسر کشور می رسد، به صورت مکتوب به ستاد انتخابات کشور ارسال کنند.
عرف در پایان یکی از ظرفیت های افزایش مشارکت را در شرایط کنونی، ارتباط سازمان یافته با گروههای مرجع، سمن ها و معتمدین محلی دانست و تصریح کرد: معاونین سیاسی استانداران و فرمانداران سراسر کشور در این بازه زمانی تقریبا دو ماهه باید ارتباط و حضور میدانی خود را در میان مردم تقویت کنند.
انتهای پیام