حسین امیری در گفت و گو با ایسنا، بااشاره به رفع تعلیق جودوی ایران پس از 18 ماه، اظهار کرد: امکان حضور دوباره جودوی ایران در رقابت های فرامرزی انگیزه را به جودوکاران کشورمان بازگردانده است.
وی تصریح کرد: طی یکسال و نیم تعلیق جودو این نگرانی وجود داشت که جوانان علاقمند به این رشته دیگر به سمت آن گرایش پیدا نکنند و جودو جایگاه خود را در کشور از دست بدهد که خوشبختانه با رفع تعلیق اکنون شکوفایی دوباره ای در انتظار این رشته است.
رئیس هیات جودو کرمانشاه به المپیکی بودن رشته جودو اشاره کرد و گفت: جودو رشته آینده داری است و همین مسئله باعث شده تا جوانان زیادی به آن علاقمند باشند و تلاش کنند که به تیم ملی راه پیدا کنند.
وی در ادامه در خصوص شرایط این روزهای جودو کرمانشاه هم عنوان کرد: جودو کرمانشاه روزهای خوبی را سپری می کند، بگونه ای که اواخر سال گذشته پس از چندسال در رده های پایه توانستیم چندمدال از رقابت های کشوری بگیریم.
امیری با تاکید براینکه در جودو کرمانشاه بیشتر روی رده های پایه تمرکز می شود، اظهار کرد: حدود یک دهه ای است که این رشته در کرمانشاه روبه رکود رفته، بنابراین طی یکی دو سال گذشته با تمرکز روی رده های پایه تلاش کردیم تا قهرمان پروری کنیم و خوشبختانه نتیجه این فعالیت ها به مرور درحال دیده شدن است.
وی تاکید کرد: البته در راستای تقویت جودو رده های پایه علاوه براینکه از ظرفیت ایوب رستمی سرمربی تیم ملی جودو نوجوانان کشور بهره می بریم، در نظر داریم تفاهم نامه هایی را نیز با هیات های جودو استان های ایلام و لرستان منعقد کنیم، چراکه این دو استان طی سالهای اخیر در رده های پایه خود خوب کار کرده اند و می توانیم از تجربیات آنها نیز استفاده کنیم تا برای آینده قهرمان سازی داشته باشیم.
رئیس هیات جودو کرمانشاه تاکید کرد: باتوجه به شرایط فعلی جودو در کرمانشاه می توانیم بگوییم آینده بسیار خوبی برای این رشته در استان وجود دارد و قهرمانان شاخصی خواهیم داشت.
امیری از برنامه ریزی برای توسعه کمی این رشته در استان هم خبرداد و گفت: در این راستا، با حمایت اداره کل ورزش و جوانان و کمک آموزش و پرورش بنا داریم برنامه استعدادیابی را در مدارس اجرایی کنیم.
وی در ادامه این گفت و گو در پاسخ به چرایی تاخیر در راه اندازی خانه جودو کرمانشاه هم گفت: اواخر سال 98 با رایزنی هایی که با اداره کل ورزش و جوانان استان داشتیم، قرار شد تا یک سالن را به عنوان خانه جودو اختصاص دهند، اما باتوجه به شیوع بیماری کرونا این مسئله محقق نشد و امیدواریم بتوانیم امسال آن را عملی کنیم.
رئیس هیات جودو استان در ادامه یکی دیگر از برنامه های این هیات را برای امسال فعال کردن جودو در همه شهرستانهای استان اعلام کرد و گفت: در حال حاضر این رشته در شش شهرستان استان فعال شده و البته در برخی از این شهرستان ها همچون اسلام آبادغرب، کنگاور و هرسین مربیان بسیار توانمندی داریم که می توانیم برای تقویت سایر شهرستان های استان از ظرفیت آنها استفاده کنیم.
وی در خاتمه از فعال شدن جودو بانوان در کرمانشاه هم خبرداد و گفت: باتوجه به ضعفی که طی سالهای گذشته در این رشته داشتیم، برنامه هایی را در دستورکار قرار داده ایم تا جودوی بانوان کرمانشاه از شرایط قبلی خود خارج شود.
انتهای پیام