رئیس آموزشکده فنی و حرفه‌ای نوشهر مطرح کرد

تکمیل و افتتاح آموزشکده فنی و حرفه‌ای نوشهر در اما و اگرهای مسئولان!

رئیس آموزشکده فنی و حرفه‌ای نوشهر گفت: متاسفانه تکمیل و افتتاح آموزشکده فنی و حرفه‌ای نوشهر در اما و اگرهای مسئولان گیر افتاده و راه حلی برای آن وجود ندارد.

نوراله علیخانی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه کلنگ احداث آموزشکده فنی و حرفه ای از سفر اول  رییس جمهور وقت در سال ۸۷ بر زمین زده و به عنوان یک پروژه ملی تعریف شد، اظهار کرد: در همان زمان پیش بینی شده بود که تا سال ۹۰ این پروژه ملی به بهره برداری برسد اما تا سال ۹۶ به علت نبود مسئول پیگیری، این پروژه پیشرفت چندانی نداشت و تا ۱۰سال به جز یک اسکلت فلزی  هیچ اقدام دیگری صورت نگرفت .

وی با اشاره به اختصاص بودجه برای این پروژه ملی در همان زمان، افزود: به علت عدم فعالیت رسمی آموزشکده و عدم وجود مسئول پیگیری، مطالبه گری برای دریافت بودجه جهت تکمیل پروژه انجام‌نشده و  بودجه قابل توجهی به این پروژه تخصیص پیدا نکرد.

رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای نوشهر در ادامه با بیان اینکه در سال ۹۶ در کنار سرپرستی دانشگاه فرهنگیان، ماموریت پیگیری پروژه ملی آموزشکده فنی حرفه ای نیز بر عهده ام نهاده شد، تصریح کرد: تنها راه جذب اعتبار برای تکمیل پروژه و ادامه راه فعالیت دانشکده در سال ۹۶ جذب دانشجو  بود، بنابراین در دو رشته کاردانی برق الکترونیک و مکانیک خودرو از طریق کنکورفنی حرفه ای، دانشجو جذب شد.

وی به آغاز فعالیت ساختمانی به طور همزمان اشاره کرد و ادامه داد: هیئت موسس متشکل از نماینده مجلس، امام جمعه، فرماندار، شهردار و تعدادی از خیرین تشکیل شد و با حمایت آنها توانستیم پس از سه سال ۵۲۰۰ متر بنا در چهار طبقه اداری آموزشی و کارگاهی را به مراحل پایانی برسانیم.

رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای نوشهر با اشاره به اینکه در حال حاضر ساختمان پروژه تقریبا تکمیل است و تنها برخی امور جزئی و محوطه سازی باقیمانده است، افزود: مشکل اصلی پروژه تامین بودجه برای شبکه سازی برق است که به پیگیری مسئولان منطقه نیاز دارد.

علیخانی با بیان اینکه تاکنون حدود ۱۰ میلیارد تومان از اعتبارت ملی برای این پروژه هزینه شده است، یادآور شد: برای شبکه سازی برق و سایر موارد حداقل نیاز به بودجه یک میلیارد تومانی است تا دانشجویان بتوانند وارد ساختمان شوند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر در ساختمان استیجاری هستیم، ادامه داد: در سال ۹۷ چهار رشته کارشناسی ناپیوسته توزیع و انتقال، برق قدرت، مکانیک خودرو و تاسیسات حرارتی و برودتی به رشته های موجود افزوده و در سال گذشته نیز توانستیم ۳ رشته حسابداری، تاسیسات و عمران به مجموعه اضافه کنیم و با این اوصاف تعداد رشته ها به ۸ رشته رسیده است.

رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای نوشهر خاطرنشان کرد: ساختمان استیجاری ظرفیت کمی دارد و در صورتی که به ساختمان جدید منتقل نشویم مشکل جدی برای جذب دانشجو خواهیم داشت.

علیخانی یکی دیگر از مشکلات موجود را عدم وجود نیروی هیئت علمی و کادر اداری برشمرد و متذکر شد: به علل متعدد در جذب نیرو به خصوص هیئت علمی دچار مشکل هستیم و این موضوع نیازمند حمایت مسئولان منطقه و رایزنی آنها دارد.

وی هدف این دانشگاه را تربیت نیروی کارماهر و تکنسین بیان کرد و گفت: این دانشگاه از جایگاه ویژه ای در کار آفرینی و خود اشتغالی برخوردار است.

رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای نوشهر ضمن تشکر از  بازدید امام جمعه، فرماندار و بخشدار مرکزی نوشهر از این آموزشکده و رفع مشکل اداری برق پروژه، ادامه داد: با توجه به اینکه سال جدید توسط رهبری به سال تولید؛ پشتیبانی ها و مانع زدایی ها نامگذاری شده است، امیدواریم در جهت تحقق این شعار، نماینده مجلس نیز از پروژه بازدید کند تا ضمن پشتیبانی از این دانشگاه کاملا دولتی، موانع موجود نیز رفع تا هرچه زودتر پروژه به بهره برداری برسد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۴ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۰:۴۵
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1400011405236
  • خبرنگار : 50201