مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان:

مجموع بازدیدهای نظارتی از تأسیسات گردشگری لرستان به ۸۲۰ مورد رسید

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان از انجام ۸۲۰ مورد بازدید نظارتی از تأسیسات گردشگری استان در دهه‌ نخست فروردین ۱۴۰۰ خبر داد.

سیدامین قاسمی دوازدهم فروردین‌ماه، اظهار کرد: در راستای رعایت پروتکل‌های بهداشتی و رفاه حال گردشگران، از ابتدای تعطیلات نوروز ۱۴۰۰ تاکنون ۸۲۰ مورد بازدید نظارتی از تأسیسات و اماکن گردشگری استان انجام شده است.

وی تصریح کرد: از مجموع آمار بازدیدهای نظارتی ۳۴۴ مورد مربوط به مراکز اقامتی، ۳۳۷ مورد برای مراکز پذیرایی بین راهی و ۱۳۹ مورد نیز در رابطه با دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری بوده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان خاطرنشان کرد: در مجموع این بازدیدها ۴۸ مورد اخطار و ۹۱ مورد تذکر کتبی و همچنین ۱۶ مورد تعطیلی برای تأسیسات و اماکن گردشگری صادر و به آن‌ها ابلاغ شده است.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۲ فروردین ۱۴۰۰ / ۰۹:۰۷
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400011204374
  • خبرنگار : 50175