حسین سلیمانی در گفتو گو با ایسنا، اظهار کرد: این میزان مواد غذایی غیر قابل مصرف توسط کارشناسان بهداشت محیط و حرفهای واحد سلامت محیط و کار دانشکده علوم پزشکی شهرستان در طرح سلامت نوروزی از ۲۵ اسفند سال ۹۹ تا تاریخ شش فروردین ۱۴۰۰ جمع آوری شده است.
وی با اشاره به دیگر اقدامات انجام شده توسط واحد سلامت محیط و کار دانشکده علوم پزشکی شهرستان در طرح سلامت نوروزی، افزود: طی مدت فوق توسط این واحد بازرسی و نظارت بر سامانههای آبرسانی و بیش از ۵۵۰ مورد کلرسنجی آب از سطح شهر انجام گرفته که این بازرسی و نظارتها و کلر سنجی تداوم دارد.
سلیمانی تصریح کرد: طرح سلامت نوروزی ۱۴۰۰ از ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ آغاز شده و این طرح تا ۱۵فروردین ۱۴۰۰ با هدف تشدید کنترلهای بهداشت محیطی و به همت معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد در کنار سایر وظایف و مأموریتهای محوله دانشکده در حال اجرا قرار دارد.
وی خاطر نشان کرد: در این طرح با تشکیل اکیپ بازرسی و تشدید نظارت و بازرسی از تمامی اماکن و مراکز با اولویت اماکن حساس بیش از ۳۰۰ مورد بازرسی از مکانهای فوق انجام گرفته است.
سلیمانی همچنین با اشاره به انجام بیش از ۶۲ مورد سنجش عوامل محیطی مرتبط از جمله آلودگی سطوح و دست با تجهیزات پرتابل توسط کارشناسان بهداشت محیط و حرفهای، یادآور شد: بازدید روزانه از پارکها و سرویسهای بهداشتی مجتمعهای خدماتی رفاهی و کنترل الزامات بهداشت محیطی توسط این واحد دانشکده در طرح سلامت نوروزی در دست انجام قرار دارد.
وی اضافه کرد:برگزاری و شرکت در بیش از چهار جلسه هماهنگی درون بخشی و برون بخشی، برگزاری مانور طرح سلامت نوروزی با همکاری فوریتهای پزشکی، مجهز کردن تمامی کارشناسان و تیمهای بازدید به لباس فرم و تجهیزات پرتابل بازرسی، بازدید مشترک به همراه کارشناسان سایر ادارات (میراث فرهنگی، تعزیرات و ...) از اماکن و مراکز تهیه، توزیع و طبخ غذا و اقامتگاههای بومگردی و مهمانپذیرها، تهیه و نصب بنر اطلاعرسانی در خصوص اجرای طرح و همچنین معرفی سامانه شکایت مردمی ۱۹۰ و تلفن ستاد برای پیگیری شکایات بهداشتی ،چاپ، تکثیر و توزیع پوستر و پمفلتهای آموزشی در سطح شهر را از دیگر اقدامات انجام شده واحد سلامت محیط و کار دانشکده علوم پزشکی شهرستان در طرح سلامت نوروزی طی مدت فوق میتوان برشمرد.
انتهای پیام