هشدار سخنگوی وزارت بهداشت نسبت به کاهش رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در رستوران‌ها

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: براساس گزارشات واصله همزمان با افزایش سفرها در کشور شاهد کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی در برخی رستوران‌ها و مراکز تولید طبخ مواد غذایی به‌ویژه در شهرهای مسافرپذیر هستیم.

به گزارش ایسنا، سیماسادات لاری با بیان اینکه براساس مطالعات معتبر بین‌المللی رستوران‌ها خطرناک‌ترین محل انتقال ویروس کووید-۱۹ هستند، گفت: متاسفانه براساس گزارشات واصله همزمان با افزایش سفرها در کشور شاهد کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی در برخی رستوران‌ها و مراکز تولید و طبخ مواد غذایی به‌ویژه در شهرهای مسافرپذیر هستیم.

 وی ادامه داد: توصیه ما به مردم کشور به ویژه مبتلایان به بیماری‌های زمینه‌ای این است که تا حد امکان به رستوران نروند.

لاری همچنین گفت: مردم می‌توانند هرگونه تخلف در رعایت پروتکل‌های بهداشتی در رستوران‌ها را از طریق سامانه تلفنی ۱۹۰ جهت انجام پیگیری‌های بعدی توسط همکاران ما گزارش کنند.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۶ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۴:۲۲
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1400010601972
  • خبرنگار : 71584