به گزارش ایسنا، علی نیکزاد در جلسه علنی صبح امروز(سهشنبه) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی گزارش کمیسیون اجتماعی در خصوص ارزیابی ابعاد چالشی صندوقهای بازنشستگی به عملکرد دستگاههای اجرایی مربوطه در جمعبندی بحثهای مطروحه در صحن مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ۲۳.۶ میلیون مستمریبگیر صندوقهای بازنشستگی در سطح کشور هستند و میزان مطالبات صندوقهای بازنشستگی تا پایان سال ۱۳۹۹ قریب به ۵۰۰ هزار میلیارد بوده است که این اعداد و ارقام بر اهمیت و ضرورت اهتمام مجلس شورای اسلامی و دولت و حل مشکلات صندوقهای بازنشستگی تاکید دارد.
وی ادامه داد: دلایل مشکلات صندوقهای بازنشستگی به وابستگی این صندوقها به بودجه عمومی دولت است. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی که در راس وزارتخانه قرار داشته و مدیریت داراییهای صندوقها را برعهده دارد باید به سمت مولدسازی داراییهای این صندوق و سرمایه گذاریهای سودآور با اولویت سرمایه گذاری در بازار بورس گام بردارند. نباید سود سرمایه گذاری با منابع این صندوق کمتر از سود اوراق مشارکت بانکی باشد.
نماینده اردبیل در ادامه اظهار کرد: انتظار نسل آینده از شما این است که بازنگری در انتصاب افراد در سطح مدیریتی موسسات و شرکتهای وابسته به صندوقهای بازنشستگی صورت گیرد. باید در پرداخت حقوق و مزایا برای کل کارکنان صندوقهای بازنشستگی و مدیران این صندوقها نظاماتی پیش بینی شود. نباید سود دارایی صندوقها کمتر از سود بانکی باشد. استمرار نظام تامین اجتماعی چند لایه و ترکیب بهینه مزایا در محاسبات کسورات بازنشستگی در سیاستهای ابلاغی رهبری مورد توجه بود و ما نیز باید به آن بپردازیم.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: در برنامه هفتم نیز اتخاذ هرگونه تصمیم در خصوص بیمه اجتماعی باید با پیش بینی منابع آن همگام باشد. محاسبات بیمهای باید به گونهای باشد که حقوق بین نسلی را نیز مدنظر قرار دهد. امیدواریم کمیسیون اجتماعی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی در کنار دولت دست به دست هم داده تا علاوه بر بازنشستگان فعلی شرمنده بیمه شدگان بین نسلی صندوقهای بازنشستگی نشویم.
انتهای پیام