بنابراعلام روابط عمومی فرمانداری قزوین، عباس کاظمی با حضور در سازمان پایانههای مسافربری شهرداری قزوین ضمن تقدیر از رانندگان و دفاتر مسافرتی این سازمان، در جمع آنها تصریح کرد: ایران به عنوان چهارراه عالم نقطه مهمی است که به تبع شکل گرفتن این چهارراه امنیت و رشد اقتصادی برای کشور ایجاد میشود، در اتفاقات اخیر یکی از نقاطی که بیشترین تمرکز ضد انقلاب را شاهد بود حوزه حمل و نقل بود که رانندگان با هوشیاری توطئهها را خنثی و همراهی خود با نظام مقدس جمهوری اسلامی را بار دیگر ثابت کردند.
فرماندار قزوین اظهار کرد: بعد از تفاهمات با روسیه و اعضای شانگهای در حوزه حمل و نقل، جغرافیای جمهوری اسلامی در حوزه گاز و نفت و مسیر انتقال کالا و خدمات میتواند نقش مهمی را در حوزه ترانزیت داشته باشد، دشمنان این موضوع را متوجه شده و جنگ تمام عیاری را بر علیه آبادانی و پیشرفت ایران به راه انداختهاند اما هرگز نخواهند توانست در برابر اراده ملت ایران کاری از پیش ببرند.
وی یادآور شد: حوزه حمل و نقل یکی از مزیتهای مهم جغرافیای ایران زمین است، علیرغم همه اقدامات زیرساختی ما هنوز نتوانستهایم به شکل ایدهآل از این موهبت استفاده کنیم، سرمایهگذاری در این حوزه ضرورت دارد و دولت باید ورود ویژهای داشته باشد.
کاظمی بیان کرد: باید حمایت جدی از حمل و نقل صورت بگیرد تا بتوانیم از مزیت فوقالعاده موجود بهرهبرداری کنیم؛ استان قزوین شاهراه ارتباطی ۱۴ استان دیگر است، در روزهای پیک سال روزی یک میلیون و ۲۰۰ هزار تردد داریم که عدد بالا و بینظیر در سطح کشور است؛ رشد اقتصادی ۸.۴ درصدی که برای استان مطرح میشود بخش مهمش مرتبط با حوزه حمل و نقل است که سهم جدیتری نسبت به حوزههای دیگر را به خودش اختصاص داده است.
وی یادآور شد: امیدواریم با توافقاتی که اتفاق افتاده است شاهد رشد تصاعدی حوزه حمل و نقل باشیم، در حال حاضر حوزه حمل و نقل ریلی و زمینی در قزوین فعال است و تلاش داریم در حوزه حمل و نقل هوایی نیز فعال شویم، در این بخش با یکی از شرکتهای معتبر هواپیمایی توافق شده تا در گام اول حمل و نقل هوایی بار در قزوین فعال شود.
بر اساس این گزارش؛ ۲۶ آذرماه سال ۱۳۶۱ در بحبوحه جنگ تحمیلی، حدود ۱۰۰ کشتی حامل کالا در بنادر جنوبی کشور، در انتظار تخلیه بار بود و بروز بحران ناشی از اتمام ذخیره کالاهای اساسی در کشور و تهدید کشتیهای منتظر از سوی عراق، نگرانی هایی را برای مسئولان فراهم آورده بود. در همین روزها حضرت امام خمینی(ره) در پیامی تاریخی، کامیونداران کشور را به مشارکت در تخلیه هر چه سریعتر کشتیها فراخواندند.
بهدنبال فرمان تاریخی حضرت امام ایران زمین شاهد بسیج عمومی کامیونداران شد و صحنههای کم نظیری از فداکاری، ایثار و تلاش شبانهروزی به ثبت رسید، به همین دلیل روز ۲۶ آذر ماه هر سال در جهت آگاهی اقشار مختلف مردم از نقش و جایگاه والای شبکه گسترده حمل و نقل کشوری، به عنوان روز حمل و نقل نامگذاری شده است.
انتهای پیام