پایگاه‌های امداد جاده‌ای و دستور معاون استاندار خراسان جنوبی برای رفع مشکلات

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی گفت: تمامی مشکلات زیرساختی در پایگاه‌های جاده‌ای باید در اسرع وقت توسط مسئولان ذی ربط برطرف شود.

محمدرضا طالبی، امروز چهارشنبه دوم آذر در جلسه بررسی و رفع مشکلات زیرساختی پایگاه‌های بین شهری جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی، با اشاره به بازدید استاندار از برخی از پایگاه‌های امدادی و مجموعه هلال احمر، اظهار کرد: پیرو این بازدیدها به دستور استاندار مقرر شد در راستای بررسی و تصمیم‌گیری برای رفع مشکلات زیرساختی پایگاه‌های سطح استان نشستی با حضور مدیران کل دستگاه‌های متولی برگزار شود.

به گزارش ایسنا، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه جمعیت هلال احمر با تشکیل پایگاه‌های امداد و نجات جاده‌ای یکی از نهادهای مسئول و دخیل در پاسخگویی به حادثه دیدگان در سطح استان است، بیان‌ کرد: بازنگری، ارتقای کیفی و رضایت داوطلبان در پایگاه‌های امداد و نجات موجب افزایش کیفی و سرعت پاسخگویی به حوادث است.

وی با اشاره به مشکلات زیرساختی در ۱۷ پایگاه امداد و نجات جاده‌ای سطح استان، افزود: تمامی مشکلات زیرساختی در پایگاه‌های جاده‌ای باید در اسرع وقت توسط مسئولین ذی‌ربط برطرف شود.

طالبی با بیان اینکه اگر خدمات ضروری به داوطلبان در پایگاه‌ها ارائه نداده و امور به درستی انجام نشود، یک لحظه کوتاهی ممکن است منجر به فوت یک انسان می‌شود، تصریح کرد: با توجه به گستردگی و همچنین تنوع عملکرد باید سطح برخورداری یا محرومیت پایگاه‌های امداد و نجات جاده‌ای استان به عنوان یکی از ارکان اصلی مدیریت حوادث و سوانح بررسی شود.

انتهای پیام 

  • چهارشنبه/ ۲ آذر ۱۴۰۱ / ۱۴:۰۰
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 00062096041
  • خبرنگار :