به گزارش ایسنا، در این نشست نمایندگانی از حدود ۲۰۰ کشور و منطقه گردهم آمدهاند تا در اجلاسی به ریاست "سامح شکری"، وزیر امور خارجه مصر درباره آینده کره زمین که در معرض بلایای طبیعی مختلف همچون سیلاب مرگبار در پاکستان، موج مکرر گرما در اروپا و وقوع طوفان، آتشسوزی و خشکسالی است، مذاکره کنند.
در نخستین روز برگزاری این نشست، "الوک شارما" رئیس نشست COP۲۶ به میزبانی گلاسکو گفت: به صراحت بگویم اکنون لحظات دشواری را میگذرانیم و باید برای به تاخیر انداختن فاجعه آب و هوایی اقدامی کرد.
"آنتونیو گوترش"، دبیرکل سازمان ملل متحد نیز به تازگی اعلام کرده مبارزه با تغییرات آب و هوایی، مساله مرگ یا زندگی برای امنیت امروز و بقای فردای ماست. در جریان این نشست نیز بار دیگر هشدار داد که این کنفرانس باید زمینه لازم برای یک اقدام سریع با هدف کاهش تغییرات آب و هوایی فراهم کند.
او همچنین از اینکه همهگیری کووید۱۹، جنگ اوکراین، بحرانهای اقتصادی، انرژی و غذایی موجب به حاشیه رفتن موضوع تغییرات اقلیمی شده ابراز تاسف کرد.
به گزارش یورونیوز، بر اساس پیشبینی محققان، ضروری است انتشار گازهای گلخانهای تا سال ۲۰۳۰ میلادی تا ۴۵ درصد کاهش پیدا کند تا هدف محدود کردن گرمایش زمین به ۱.۵ درجه سانتیگراد در مقایسه با دوران پیش از صنعتی شدن محقق گردد.
انتهای پیام