سرپرست معاونت گردشگری البرز:

برای جذب گردشگر در البرز کمبود زیرساخت داریم

سرپرست معاونت گردشگری البرز گفت: البرز جزو پنج استان برخوردار کشور در حوزه جذب گردشگر است ولی کمبود زیرساخت‌های گردشگری باعث شده کمتر مورد توجه مسافران و گردشگران حرفه‌ای قرار بگیرد.

شهرام علی محمدی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه البرز می‌تواند به یکی از ایستگاه‌های مهم گردشگری کشور تبدیل شود، اظهار کرد: به جرات می‎توان گفت که البرز تنها استان چهار فصل کشور است به طوری که به فاصله دو ساعت از کرج می‌توان به برف (پیست دیزین)  رسید و با رانندگی دو ساعته در جهت دیگر مرکز استان، به کویر اشتهارد رسید و زیر آفتاب قدم زد.

وی ادامه داد: علی رغم این پتانسیل‌های ویژه، متاسفانه زیرساخت‌های گردشگری استان آنطور که باید و شاید تقویت نشده و همین باعث شده مسافران این استان را کمتر به عنوان مقصد گردشگری ببیند.

وی توضیح داد: چرا استانی که به عنوان  سومین استان صنعتی کشور و شاهراه ترددی ۱۴ استان کشور مطرح است، باید کمتر از ۲ هزار تخت برای میزبانی از گردشگران داشته باشد؟

این مسئول اضافه کرد: به هر یک از روستاهای البرز که سفر کنید در نگاه اول متوجه جاذبه‌های منحصر به فرد آن خواهید شد و این صرفا مختص روستاهای هدف گردشگری نیست.

علی محمدی با تاکید بر اینکه تا کنون مجوز فعالیت ۵۰ خانه مسافر در البرز صادر شده، گفت: حدود ۱۲۰۰ باغ  ویلا به ویژه در سهیلیه، کردان و کوهسار که ظرفیت تبدیل  به خانه مسافر را دارند شناسایی شده و در صدد آن هستیم که با صدور مجوز، فعالیت آنها را در قالب مورد تایید وزارت میراث فرهنگی در بیاوریم.

وی ادامه داد: بسیاری از این باغ ویلاها همین حالا هم بدون چهارچوب اجاره داده می شوند ولی چون مجوزی ندارند مسافران آنها در ضریب اشغال مراکز اقامتی استان لحاظ نمی‌شوند.

سرپرست معاونت گردشگری البرز اضافه کرد: البرز جزو پنج استان برخوردار کشور در حوزه جذب گردشگر است ولی کمبود زیرساخت‌های گردشگری باعث شده کمتر مورد توجه مسافران و گردشگران حرفه‌ای قرار بگیرد.

وی افزود: امروز کوهسار، کردان، سهیلیه، محور کرج – چالوس، کندوان  و ... البرز به ایستگاه تعطیلات پایتخت نشینان تبدیل شده ولی این ظرفیت وجود دارد که همه شهرستان‌های استان پذیرای گردشگرانی از تمام استان‌های کشور باشند.

علی محمدی اظهار کرد: رویکرد وزارت میراث فرهنگی در تمام استان‌ها به ویژه البرز کم کردن تصدی بخش دولتی در خصوص راه اندازی تاسیسات گردشگری و توسعه زیرساخت‌های گردشگری با محوریت مراکز بوم گردی است.

این مسئول تاکید کرد: بدون شک تحقق این هدف به تنهایی از عهده میراث فرهنگی بر نمی آید و نیازمند تعامل بین بخشی است.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۴ مهر ۱۴۰۱ / ۱۴:۳۴
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 00062068401
  • خبرنگار : 50024