به گزارش ایسنا و به نقل از آی ای، "اداره برق و آب دبی"(DEWA) قصد دارد تا سال ۲۰۳۰، به پنج گیگاوات انرژی در "پارک خورشیدی محمد بن راشد آل مکتوم"(Mohammed bin Rashid Al Maktoum Solar Park) برسد که بزرگترین پارک خورشیدی جهان است.
پروژه پارک خورشیدی محمد بن راشد آل مکتوم، یکی از ارکان کلیدی طرح "راهبرد انرژی پاک دبی ۲۰۵۰"(Dubai Clean Energy Strategy ۲۰۵۰) و "راهبرد انتشار کربن صفر دبی"(Dubai Net Zero Carbon Emissions Strategy) است تا ۱۰۰ درصد ظرفیت برق دبی را از منابع انرژی پاک تا سال ۲۰۵۰ تامین کند.
در ماه ژوئیه گزارش شد که ممکن است بازدهی پارک خورشیدی محمد بن راشد آل مکتوم براساس بهروزرسانی بودجه ارائهشده توسط اداره برق و آب دبی کاهش یابد. این بهروزرسانی نشان داد که ۱۲ میلیارد درهم معادل ۳.۲۷ میلیارد دلار برای تکمیل پروژههای "تولیدکننده برق مستقل"(IPP) به پارک خورشیدی محمد بن راشد آل مکتوم اختصاص یافته است. به علاوه، دو زیرساخت دیگر نیز به پنج سال آینده تخصیص داده شدهاند.
بهروزرسانی این خبر پس از بازدید "سعید محمد الطایر"(Saeed Mohammed Al Tayer)، مدیرعامل اداره برق و آب دبی از این محل نشان داد که ۲۰۳۰، آخرین مهلت پروژه برای رسیدن به میزان انرژی پنج گیگاواتی است.
الطایر اخیرا توسط سه مقام شرکت "Shuaa Energy" در مورد فاز پنجم پارک خورشیدی آگاه شد. همچنین، اداره برق و آب دبی در این هفته اعلام کرد که پروژه دوم از فاز پنجم، ۹۳.۳ درصد و پروژه سوم ۲۶.۳ درصد پیشرفت داشته است.
اداره برق و آب دبی در سال ۲۰۱۹ با دریافت کمترین پیشنهاد برای این مرحله، به رکورد جهانی دست یافت.
آغاز پروژه
بزرگترین پارک خورشیدی جهان که در سیح الدحال، دبی واقع شده، برای کاهش انتشار دیاکسید کربن تا سال ۲۰۳۰، سالانه بیش از ۶.۵ میلیون تن طراحی شده است. این پارک خورشیدی، طیف گستردهای از فناوریهای فتوولتائیک و انرژی خورشیدی متمرکز را به کار میگیرد.
همچنین، این تسهیلات شامل یک مرکز نوآوری است و یکی از بزرگترین مراکز تحقیق و توسعه در منطقه به شمار میرود.
در سال ۲۰۱۳، بهرهبرداری از پارک خورشیدی با راهاندازی فاز نخست پروژه آغاز شد. فاز دوم این پارک، در آوریل سال ۲۰۱۷ تکمیل شد.
اداره برق و آب دبی، یک شرکت زیرساخت خدمات عمومی است. این شرکت در سال ۱۹۹۲ توسط شیخ مکتوم بن راشد آل مکتوم تأسیس شد.
این پژوهش، در "PV Magazine" به چاپ رسید.
انتهای پیام