به گزارش ایسنا، پیرحسین کولیوند در نشست هم اندیشی با جوانان و نخبگان در حوزه اثرات تغییرات اقلیمی و پیامدهای آن، توانمندسازی جوانان، داوطلبان و امدادگران در حوزه تغییرات اقلیمی را ضروری دانست و گفت: برنامه توانمندسازی جوانان و داوطلبان و امدادگران در حوزه تغییرات اقلیمی امری ضروری است و باید به سمتی حرکت کرد تا مساله و اهمیت آن برای مردم نهادینه شود.
وی با بیان اینکه جمعیت هلال احمر توجه به محیط زیست را از خود آغاز کرده است، گفت: در همین راستا نیز مقرر شده است که ساختمان صلح و ساختمان توانبخشی به عنوان پایلوت به عنوان «ساختمانهای پاک» کار خود را ادامه دهند و تمامی ملزومات محیط زیستی را رعایت کنند.
رئیس جمعیت هلال احمر ادامه داد: شبکه تغییرات اقلیمی بوم زیست جوانان یک راهکار خوب برای ساماندهی نیروهاست و در این راستا می توان از ظرفیت کانونهای دانشجویی نیز بهره گیری کرد.
کولیوند خاطرنشان کرد: اثرات تغییرات اقلیمی باید مورد بررسی دقیق قرار گیرد و در کمترین زمان ممکن مقابله با اثرات آن در دستورکار قرار گیرد. امروز ضرورت دارد در این حوزه هم افزایی بین دستگاهی صورت گیرد زیرا مسالهای حیاتی است و میتواند کشور را تحت تاثیر خطرات خود قرار دهد. جمعیت هلال احمر با تمام توان پای کار است و آمادگی دارد در این زمینه فعال شود.
رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به تبعات تغییرات اقلیمی در کشور گفت: امروز مهاجرت، از بین رفتن منابع آب، آسیب رسیدن به مشاغل و تولیدات کشاورزی و وقوع سوانح طبیعی و ایجاد بحران تنها قسمتی از پیامدهای تغییرات اقلیمی است که شاید بتوان برخی اثرات آن را به وضوح در جنوب کشور مشاهده کرد. اثراتی که بیانگر این است که از همین امروز باید فعالیت خود را به شکل جدی آغاز کنیم.
بر اساس گزارش پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلال احمر، همچنین در این جلسه اعضای جوان، داوطلب و نخبه جمعیت هلال احمر به ارائه راهکارهای خود در راستای مقابله با اثرات تغییرات اقلیمی پرداختند و تصمیماتی در راستای تداوم این روند گرفته شد.
انتهای پیام