حسین علی شرکائی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: این کارخانه صنعتی با مشارکت سه سرمایه گذار بخش خصوصی در شهرستان با اشتغال زایی ۸۰ نفر راه اندازی خواهد شد.
وی با اشاره به جانمایی این طرح صنعتی افزود: طی جلسهای با سه سرمایه گذار طرح فوق این سرمایه گذاران قصد خریداری کارخانه لبنیاتی پاکنام شهرستان را دارند که با تغییر کاربری این واحد نسبت به راه اندازی کارخانه تولید چیپس در این مکان اقدام خواهند کرد.
شرکائی با بیان اینکه از چند سال پیش کارخانه لبنیاتی پاکنام شهرستان غیر فعال و تعطیل است،خاطر نشان کرد: در مرحله اول این سرمایه گذاران برای خریداری این واحد تعطیل شده اعتباری افزون بر ۱۳ میلیارد تومان هزینه خواهند کرد که این میزان اعتبار از محل آورده سرمایه گذاران بوده و هیچ تسهیلات بانکی در این رابطه دریافت نکردهاند.
وی با اشاره به انعقاد قرار داد خریداری واحد غیر فعال کارخانه شیر پاکنام اسدآباد توسط این سرمایه گذاران در تهران در آینده بسیار نزدیک خاطر نشان کرد: در حال حاضر این سرمایه گذاران از دو ماه پیش با انعقاد قرارداد لازم اقدام به خریداری دستگاههای راه اندازی کارخانه تولید چیپس سیب زمینی شهرستان از استانهای تهران و تبریز کرده اند که این دستگاهها در حال ساخت در داخل کشور است.
نماینده عالی دولت در شهرستان اسدآباد با بیان اینکه به سرمایه گذاران این طرح قول مساعد دادهایم که برای راه اندازی طرح آنان را حمایت کرده و در صورت هرگونه مشکل نسبت با مرتفع شدن آن پیگیری لازم را داشته باشیم ادامه داد: بر اساس پیشبینیهای انجام شده و پیش رفتن کارها در سال جاری تا قبل از فصل برداشت سیب زمینی منطقه اولین کارخانه تولید چیپس سیب زمینی شهرستان اسدآباد به عنوان یکی از ضروری ترین صنایع تبدیلی مورد نیاز در شهرستان و استان همدان راه اندازی و افتتاح خواهد شد.
به گزارش ایسنا؛استان همدان با تولید سالیانه ۹۵۰ هزار تن سیب زمینی رتبه اول تولید این محصول را در کشور دارا بوده که این ظرفیت بالا در میزان تولید ضرورت و توجه به ایجاد و افزایش صنایع تبدیلی و فرآوری سیب زمینی شامل سورت و بسته بندی سیب زمینی،تولید فرنچ فرایز سیب زمینی،پودر و پوره و چیپس سیب زمینی را در سطح استان همدان دو چندان میکند.
در حال حاضر بخشی از سیبزمینی استان همدان به واحدهای فرآوری سایر نقاط کشور از جمله تهران و خراسان رضوی حمل و فرآوری میشود که با ایجاد هر چه بیشتر واحدهای صنایع تبدیلی و فرآوری سیب زمینی در سطح استان بدون شک با فرآوری این محصول در منطقه ارزش افزوده آن به استان باز خواهد گشت.
در رابطه با چرایی کم بودن وجود واحدهای فرآوری سیب زمینی در استان همدان به گفته حسن محمدی،مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی استان همدان فرآوری سیبزمینی به سرمایه گذاری بالایی نیاز دارد و یک واحد فرآوری سیب زمینی با ظرفیت ۳۰ هزار تن به سرمایه گذاری بیش از ۲۵۰ میلیارد تومان نیاز خواهد داشت که همین اقدام کمکهای دولت در زمینه تسهیلات ارزان قیمت و جذب سرمایه گذار ایجاد فرآوری سیب زمینی را میطلبد.
انتهای پیام