به گزارش ایسنا بنابر اعلام دارالفنون، اگر به تازگی به این حرفه شغلی علاقه مند شده اید و میخواهید با ابعاد و جزئیات مختلف آن آشنا شوید، با خواندن این مطلب از موارد زیر مطلع خواهید شد:
- خدمات مختلفی که توسط برقکاران خودرو ارائه میشود.
- دورههای تخصصی این حیطه شغلی
- میزان درآمد شغل باتری سازی
- نحوه یادگیری و ورود به این حوزه شغلی
باتری سازی چیست؟
اتومبیل یکی از اجزای جدا نشدنی از زندگی ما انسانها است و البته که مانند سایر وسایل الکترومکانیکی دیگر گاهاً دچار خرابیهایی میشود، که برای رفع آنها نیاز است به متخصص تعمیرات همان بخش از خودرو مراجعه کنیم.
برای مثال اگر سیستم تعلیق خودرو دچار خرابی شود، لازم خواهد بود که به یک تعمیرگاه جلوبندی سازی مراجعه کنیم و اگر بخشهای مکانیکی خودرو خراب شود، باید برای رفع مشکل به مغازه مکانیکی مراجعه کنیم.
حال اگر این خرابی مربوط به بخشهای مرتبط با سیستم برقی خودرو باشد، باید به یک تعمیرگاه باتری سازی مراجعه کنیم. جالب است بدانید شغل باتری سازی یا برق خودرو درآمد بسیار زیادی داشته و به همین دلیل طرفداران بسیار زیادی نیز دارد.
چه حیطههای شغلی دیگری در زمینه تعمیرات خودرو وجود دارد که با برق خودرو مرتبط هستند؟
مشاغل و خدمات بسیار زیاد دیگری وجود دارند که به صورت مستقیم و غیر مستقیم با شغل باتری سازی در ارتباط هستند. برخی از این مشاغل شامل موارد زیر هستند:
- آموزش تیونینگ خودرو
- آموزش ریمپنیگ خودرو
- آموزش برق انژکتور
- آموزش نصب دزدگیر خودرو
و سایر موارد دیگری که به صورت مستقیم یا غیر مستقیم با سیستم برقی خودرو سر و کار دارند.
جالب است بدانید که درآمد برخی از این حیطههای شغلی، به مراتبط از درآمد خود باتری سازی بیشتر است.
اما، درآمد باتری سازی چقدر است؟
از همه این موارد که بگذریم بهتر است، در مورد درآمد شغل برق خودرو نیز صحبت کنیم، تا اگر قصد ورود به این حرفه را دارید، بدانید که آیا این شغل برای شما مناسب است یا خیر.
عوامل تاثیر گذار بر درآمد یک مرکز ارائه خدمات باتری سازی شامل موارد زیر هستند:
- محل قرار گیری تعمیرگاه
- میزان تخصص و نوع خدمات حرفه ای
- ساعات فعالیت تعمیرگاه
- نوع خودروهایی که خدمات را برای آنها ارائه میدهید.
محل قرارگیری مغازه باتری سازی، چگونه بر درآمد اثر میگذارد؟
یکی از اصلی ترین موارد تاثیر گذار بر میزان درآمد یک متخصص برق خودرو، محل قرارگیری تعمیرگاه وی است. بدیهی است که تعمیرگاهی که در یک محل پر تردد قرار داشته باشد، درآمد بالاتری از یک باتری سازی کوچک در روستایی در حاشیه شهر خواهد داشت.
میزان تخصصی بودن مهارت برقکار خودرو
همانطور که پیشتر گفتیم، شغلهای زیادی وجود دارد که به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم با باتری سازی ارتباط دارند. برای مثال یک متخصص تعمیرات ایسیو میتواند درآمد به مراتب بالاتری از یک تعمیرکار دیگر که خدمات ساده تری ارائه میدهد داشته باشد.
ساعات فعالیت تعمیرگاه باتری سازی
یکی دیگر از موارد تاثیرگذار بر درآمد نهایی تعمیرکار برق خودرو، مدت فعالیت وی در تعمیرگاه باتری سازی به صورت روزانه است.
نوع خودروهایی که سیستم برق آنها را تعمیر میکنید، بر درآمدتان تاثیر دارد!
و اما آخرین موردی که میتواند بر میزان درآمد شما به عنوان یک تعمیرکار برق خودرو تاثیر بگذارد، نوع خودروهایی است که به آنها خدمات میدهید. برای مثال خودروهای خارجی که سیستم برقی پیچیده تری دارند، بدون شک، هزینه بیشتری نیز برای تعمیرات خواهند داشت.
در نهایت یک باتری سازی چقدر درآمد دارد؟
تصور کنید که یک متخصص برق خودرو، روزانه ۱۰ مشتری را تامین کرده و به صورت متوسط از هر مشتری ۱۰۰ هزارتومان سود دریافت کند.
در نهایت مجموعاً روزانه ۱ میلیون تومان در آمد خواهد داشت و به طور متوسط ماهانه ۲۰ الی ۲۵ میلیون تومان کسب خواهد کرد.
برای یادگیری برق خودرو به کجا مراجعه کنیم؟
حال که به جزئیات مختلفی در مورد میزان درآمد یک تعمیرکار باتری ساز خودرو آشنا شدید، ممکن است بپرسید که چه طور میتوانید به این شغل فنی وارد شوید.
در پاسخ به این پرسش باید بگوییم که، برای افتتاح یک تعمیرگاه، پیش از هر چیزی به جواز کسب احتیاج خواهید داشت و برای دریافت جواز کسب، هیچ راهی جز شرکت در دورههای فنی و حرفه ای برای شما وجود ندارد.
به عبارت دیگر اگر بخواهید به یک تعمیرکار فنی برق خودرو تبدیل شوید، حتماً باید در کلاسهای مورد تاید سازمان فنی و حرفه ای کل کشور شرکت کنید؛ که یکی از آنها دوره آموزش برق خودرو متجمع فنی و حرفه ای دارالفنون ری است.
جهت کسب اطلاعات در مورد این دوره میتوانید با شماره تماس ۰۲۱۵۵۹۶۵۶۶۶ تماس بگیرید.
درآمد باتری سازی بالا است، به شرط آنکه تخصص کافی داشته باشید!
اگر بپرسید درآمد باتری سازی بالا است یا نه، باید بگوییم که این شغل نسبت به بسیاری از مشاغل دیگر، درآمد به مراتب بالاتری دارد.
البته لازمه رسیدن به این سطح درآمدی، داشتن مهارت کافی و پیش از آن علاقه به این حرفه برای افزایش تلاش و کسب مهارتهای جدید است.
منبع:
انتهای رپرتاژ آگهی