تصاویر ارسالی ماهواره چینی به زمین

آکادمی علوم چین(CAS) اعلام کرد ماهواره علمی زمینی که اخیرا این کشور به فضا فرستاده است، اولین تصاویر سنجش از راه دور خود را ارسال کرده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از چاینادیلی، این ماهواره با استفاده از مادون قرمز حرارتی، سطح نور کم و تصویرگرهای چندطیفی، تصاویری از شهرها و مناطق مختلف از جمله پکن، شانگهای، دلتای رودخانه یانگ تسه، دریاچه نامتسو در تبت، استان آکسو در سین کیانگ و پاریس در فرانسه ثبت کرد.

ماهواره SDGSAT-۱ اولین ماهواره علمی فضایی در جهان است که با هدف شرکت در برنامه ۲۰۳۰ سازمان ملل برای توسعه پایدار پرتاب شده است.

به گفته آکادمی علوم چین، ماهواره یاد شده به منظور ارائه داده‌های رصد فضایی برای نظارت، ارزیابی و مطالعه تعاملات بین انسان، طبیعت و توسعه پایدار طراحی شده است.

تصویربردار سطح نور کم می‌تواند با تشخیص شدت و توزیع نورهای شب، سطح توسعه اجتماعی و اقتصادی در یک منطقه و الگوی سکونتگاه‌های انسانی را نشان دهد.

تصویرگر چند طیفی آن نیز می‌تواند شاخص رنگ آب و شفافیت و کدورت(Turbidity) آب‌های مختلف را بررسی کند. علاوه بر آن از داده‌های چند طیفی می‌توان برای تجزیه و تحلیل تغییرات یخچال‌ها، ذوب برف و پوشش گیاهی استفاده کرد.

توریدگی یا کدورت(Turbidity) به گل آلودی یا کدر بودن یک سیال گفته می‌شود که ناشی از تعداد زیادی از ذرات منفرد است که معمولا به چشم غیر مسلح نامرئی هستند، مانند دود در هوا.

تصویرگر حرارتی مادون قرمز این ماهواره نیز می‌تواند تغییرات سطح زمین و دمای آب و همچنین توزیع انرژی گرمایی شهری را بررسی کرده و داده‌های اساسی را برای کشت محصول، کنترل آفات و کنترل بیماری فراهم می‌کند. این ماهواره در پنج نوامبر به فضا پرتاب شد.

دریاچه Ulan Ul چین

منطقه آکسو چین

خلیج جیاوژو چین

دلتای رود یانگ تسه

رود زرد چین

نامتسو یا دریاچه نام چین

منطقه آکسو چین

پکن پایتخت چین

شرق چین، شانگهای

پاریس، فرانسه

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۳۰ آذر ۱۴۰۰ / ۱۳:۱۵
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 00061847817
  • خبرنگار : 71607

برچسب‌ها