۹ اثر در آیین پایانی جایزه قلم هگمتانه معرفی شد

آیین اختتامیه جایزه قلم هگمتانه با حضور نویسندگان، شاعران، ناشران و فعالان عرصه کتاب در حالی برگزار و از ۹ اثر جایزه قلم هگمتانه تقدیر شد.

به گزارش ایسنا، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی در این آیین اظهار کرد: جایزه قلم هگمتانه بهانه‌ای برای تقدیر و تشکر از هنرمندان و نویسندگان همدان است که در طول یک سال کتاب‌های خود را منتشر کرده‌اند.

احمدرضا احسانی با بیان اینکه امسال دومین دوره جایزه قلم هگمتانه برگزار می‌شود، تصریح کرد: امیدواریم این روند در سالیان آتی نیز پربارتر و با شکوه تر ادامه یابد،این رویداد درشرایط کرونایی آغاز شد و امسال نیز ادامه یافت.

وی افزود: هنرمندان، نویسندگان و مؤلفان همدانی و یا نویسندگانی که درباره استان همدان در حوزه‌های مختلف می‌نویسند در این جشنواره گرد هم می‌آیند، این افراد با آثار خود باعث افتخار نام همدان هستند. 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان ادامه داد: فراخوان این رویداد تیرماه منتشر شد و ۵۶ اثر به مرحله داوری رسید که از این بین ۴ اثر به عنوان برگزیده و ۵ اثر به عنوان شایسته تقدیر معرفی شد.

احسانی خاطرنشان کرد: در طول این هفته برنامه‌های متنوعی در سراسر استان تدارک دیده شده  که نمایشگاه بزرگ کتاب در ملایر با ۱۴ هزار عنوان کتاب و ارائه تخفیف ۵۰ درصد برای شهروندان یکی از برنامه‌های اجرایی است، این نمایشگاه از ۲۰ آبان تا ۲۰ آذر ماه ادامه خواهد داشت.

وی در پایان یادآور شد: حضور کارشناسان در مناطق کمتر برخوردار و حواشی شهر و روستاهادر طرح سفیر کتاب و اهدای کتاب به مراکز فرهنگی از دیگر برنامه‌های این اداره کل به مناسبت هفته کتاب است، صبح روز سه‌شنبه نیز در برنامه عصر کتاب از نویسنده و محقق برجسته و پیشکسوت همدانی، هادی گروسین تجلیل خواهد شد.

گفتنی است؛ براساس اعلام هیئت داوران جایزه «قلم هگمتانه»، کتاب «واژه نامه همدانی» تالیف "هادی گروسین" و کتاب «فرهنگ اصطلاحات عامیانه همدانی» تالیف "محمدعلی نوریون" هر دو از همدان به عنوان آثار برگزیده بخش زبان(گویش های محلی) انتخاب شدند.

همچنین کتاب «قهوه خانه در همدان» تالیف "علی اصغر حمدیه" از همدان  در بخش هنر(معماری و شهرسازی) و کتاب «حاج جلال» خاطرات پدر شهیدان ابوالقاسم و علیرضا حاج بابائی اثر "لیلا نظری گیلانده" از اردبیل در بخش تاریخ و جغرافیا (مستندنگاری دفاع مقدس) به عنوان آثار برگزیده این دوره از جایره قلم هگمتانه انتخاب شدند.

همچنین هیئت داوران پنج اثر ارسالی به دومین جایزه قلم هگمتانه را شایسته تقدیر دانست که برهمین اساس، کتاب «مساجد تاریخی همدان» از زهرا پورشعبانیان و کتاب «خانه اربابی بهاء الملک» از خسرو محمدی هر دو از همدان به عنوان آثار شایسته تقدیر بخش هنر (معماری و شهرسازی) انتخاب شدند. 

کتاب «بیدمشک ها چقدر عاشقند» اثر مریم زرنشان از همدان و  کتاب «عشق تقصیری ندارد» اثر ریحانه نوری از تویسرکان هم در بخش ادبیات(شعر معاصر) و کتاب مجموعه مصاحبه «در روشنای دانش» اثر علیرضا ذکاوتی قراگزلو از همدان نیز در بخش تاریخ و جغرافیا(مستندنگاری) شایسته تقدیر شناخته شدند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۴ آبان ۱۴۰۰ / ۱۶:۰۷
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 00061816858
  • خبرنگار :